Intretinerea si repararea aparaturii

Intretinerea si repararea aparaturii

 

Ca persoane fizice, cele mai importante investitii din casa nu sunt, neaparat, si cele mai costisitoare. Sa va dau un exemplu: frigiderul, pe care poti da sub 2000 de lei, trebuie sa te tina mult. Nu iti propui sa iti schimbi frigiderul la fiecare 2 ani. Telefonul, insa, poate costa si 3000 de lei, insa in acest caz nu-ti propui tu sa-l tii mai mult de 2 ani. Se invecheste moral (ce exprimare).

Exista, insa, niste aparate care trebuie intretinute. De exemplu aparatul de aer conditionat. Pe acesta trebuie sa il intretii constant. Aici vine partea interesanta: multi nu se intereseaza din start cat ii costa intretinerea. Ei vor aparatul, functioneaza, deci sunt fericiti. Partea buna, daca pot spune astfel, este ca pretul nu este extrem de mare. Ok, 2000 de lei poate fi o suma mare pentru o familie, dar obiectiv vorbind nu este o catastrofa.

Electrocasnice

Ce ne facem, insa, cu aparatura unor firme? De exemplu, aparatura saloanelor cosmetice. Ai luat un aparat scump, cabinetul tau este asaltat de doritori (ori doritoare, in acest caz), insa acest aparat se strica. E si vina ta, nu te-a interesat garantia, nu te-a interesat nimic. Iar daca in cazul electrocasnicelor timpul nu este neaparat o problema (poti rezista cateva zile fara aer conditionat, chiar si fara televizor), in cazul unor astfel de aparate timpul inseamna bani. Cat timp acel aparat e stricat salonul tau nu produce bani. Astfel incat chiar daca firma respectiva iti asigura service-ul, insa in tara de origine (America, Japonia, Coreea, ce tara o fi), timpul necesar este un impediment. Preferi sa platesti o suma de bani, numai sa ti-l repare instant.

salon Cosmetic

Asa ca stai sa cauti pe google Reparatii echipamente saloane, in speranta ca poate ai noroc. Acum gasesti, repari, te costa ceva, insa cel mai important este sa inveti din greseli. Data viitoare te interesezi mai bine, vezi unde au respectivii service si, mai ales, daca exista posibilitatea intretinerii permanente.

Logo

Intretinerea si repararea aparaturii este absolut necesara. Daca este inclusa in garantie cu atat mai bine. Daca nu, macar sa fie posibila in Romania, sa nu dureze extrem de mult. Si desi spuneam mai sus ca nu este atat de grav in cazul electrocasnicelor (ori produselor IT), si acolo ar trebui sa va interesati bine inainte. Din acest motiv cei ce se bucura la un produs chinezesc care face acelasi lucru s-ar putea sa aiba o surpriza extrem de neplacuta. Salutari BLOGOSFERICE tuturor si mare atentie inainte de a da banii pe ceva!

Comments

comments

One thought on “Intretinerea si repararea aparaturii

  1. mereu am grija de aparatele electronice, mai ales de pc, saptamanal il aspir, masina de spalat frigiderul si aragazul am grija sa nu rugineasca, am un filtru de apa la masina de spalat pentru a nu trage mizerie si asa mai departe, nu imi pot permite sa le schimb si asa am grija mare de ele

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !