Intre Zilele Biz si Super-Blog. Scuze.

Saptamana asta blogul meu s-a aflat intre Zilele Biz si Super-Blog. Cu o repriza binemeritata de guest-post-uri marti. Si ceva filme miercuri. Cam atat. Asta dupa ce scrisesem inainte de asta despre Biz Camp (si mai urmeaza sa scriu, credeti ca am terminat?).

Mai scrisesem un articol despre acei prea Super-bloggeri dintre noi. Imi mentin parerea negativa despre ei. Imi mentin opinia ca indiferent daca vor castiga sau nu concursul, ei au o mare problema cu cititorii lor.

Aceeasi problema o am insa si eu. Cititorii mei, putini cat sunt, doresc sa citeasca altceva. Probabil nu-s atat de interesati de Zilele Biz si aproape sigur nu-s interesati de Super-Blog. Articole pentru Super-Blog care sunt, sa recunoastem, niste altfel de advertoriale. Ce, n-am voie sa pronunt acest cuvant interzis pe blog ca ma vede google? Advertorial, na, daca n-a vazut de prima oara, poate ma vede acum.

Problema mea este probabil una de „management al timpului”. Uau, suna intr-un fel… Dar asa este. Eu nu-s obisnuit sa am conferinte care sa dureze zile la rand, in timp ce pentru altii o zi libera este o raritate. Ma concentrez poate prea mult pe o conferinta. Poate pentru ca intru prea mult in pielea „bloggerului oficial al evenimentului”. Despre Zilele Biz si efectele sale voi scrie insa mai incolo.

Pana atunci, ce pot sa mai fac acum? Da, blogul meu s-a aflat intre Zilele Biz si Super-Blog. E o realitate pe care n-o pot nega. Singurul lucru pe care-l mai pot face este sa-mi cer scuze. Scuze cititorilor mei, scuze Iuliei Radu, careia ii promisesem ca-i scriu leapsa la care ma nominalizase si n-am avut timp. Dar pe care o voi scrie joi.

Dar si tuturor celorlalti cititori neinteresati de cele 2 evenimente. Acest articol este pentru ei. Pentru cei care ma vor inapoi pe mine, cel care scrie despre tot si despre toate.

Nu inseamna ca nu voi mai scrie articole despre eveniment. Sau despre evenimente, pentru ca ma voi intoarce la Biz Camp. Cum-necum, trebuie sa mai scriu si despre acel eveniment. Insa articolele acelea vor fi completate de articole pe bune. Articole „normale” pentru blogul meu. Articole pentru cititorii mei „clasici”.

Pe bune, oare cum ar fi sa am evenimente din astea non-stop? Pentru mine ca cititor propriul blog ar fi foarte-foarte plictisitor. Trist. Atentie cu ce-ti doresti deci …

Salutari blogosferice tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !