Into the Storm – In mijlocul furtunii

Into the Storm – In mijlocul furtunii

 

 

De dimineata am fost sa vad Into the Storm – In mijlocul furtunii. Asa cum ii zice si titlul, urmeaza un articol furtunos. Repede, repede, 10 lucruri despre frumosul film (nu d-alta, dar ne grabim sa nu ne prinda furtuna):

1. Contrar asteptarilor, in film nu apare Vali Vijelie. Paradoxal, chiar si fara Vali Vijelie in film, rezultatul este tot un dezastru.

2. Stereotipic, femeia este cu intuitia, iar barbatul cu cifrele. In film se intampla invers. Cand te bazezi pe cifrele femeii si pe intuitia barbatului rezultatul nu poate fi decat un dezastru.

3. De o mare furtuna cel mai bine te adapostesti in canal. Abia azi am aflat de ce pe aurolaci nu-i afecteaza niciodata vreo furtuna: ei sunt la loc sigur.

4. Am vazut cum e sa zbori cu tancul. Cred ca scena aia a fost facuta d-un rus: ei viseaza de cand se stiu sa zboare cu tancul.

5. In film s-au putut constata urmatoarele: vijelia nu este deloc in cele mai bune relatii cu scoala (pe care o distruge), insa se afla in cele mai bune relatii cu Biserica, pe care o cruta. Recititi punctul 1, recititi acest punct, apoi va veti da seama de ce Vali Vijelie are atatea melodii despre Dumnezeu si niciuna despre scoala.

6. Oricum am vorbi despre acest film, tot la cuvantul DEZASTRU ajungem. Unii folosesc sintagma pretentioasa de „Disaster movie”. Eu o zic pe romaneste: filmul este un dezastru.

7. Into the Storm – In mijlocul furtunii este primul film distribuit in Romania de Freeman Entertainment, un distribuitor nou aparut pe piata. Si-au inceput FURTUNOS activitatea in Romania.

8. Filmul mi-a amintit de 2 bancuri, pe care acum le-am „re-evaluat”. Asadar:

In timpul unui razboi, comandantul le promite soldatilor cate 100 de dolari pentru fiecare tanc inamic pe care-l distrug. Unul dintre soldati, catre altul: Bai, a dat norocul peste noi: VIN 10 TANCURI INAMICE!

Tiganul cu tiganca stateau la televizor. La un moment dat, s-a dat o stire de bombele atomice. Cica o bomba atomica ar valora aproape 50 de milioane de euro. Cand aude asta, tiganca se inchina si exclama:
– Sa dea Domnul si Maica Domnului sa pice macar 2 astfel de bombe si in gradina noastra!

Fix asa se intampla si-n film: niste oameni se bucurau nespus atunci cand vedeau furtuni. Nu doar ca nu le evitau, dar mergeau fix in mijlocul lor. Cel mai mare ghinion al acelor oameni era cand trecea anul si ei nu asistasera la nicio furtuna. Mai-mai ca incepeau sa planga.

9. Sa ramanem la capitolul bancuri: stiti de ce uragenele au nume de femei? Pentru ca vin umede si salbatice si pleaca cu casa si masina.

10. Articolul a iesit precum filmul: un mare dezastru.

Into the Storm – In mijlocul furtunii intra vijelios in cinematografele patriei incepand cu data de 12 septembrie. Puteti sa mergeti sa vedeti si voi. Cinematografele garanteaza pentru integritatea voastra corporala. Sunt curios ce dezastru vor lasa spectatorii in urma lor in salile de cinema 🙂 Salutari FURTUNOASE tuturor! 🙂

6 thoughts on “Into the Storm – In mijlocul furtunii

  1. Majoritatea filmelor americane sunt cu dezastre. Si cu toate astea, cand vine cate un uragan, ii ia pe nepregatite.

  2. Lasa Andrei ca si pe noi ne iau ninsorile pe nepregatite. Si vin in fiecare an! Macar uraganele sunt ca divele…apar rar dar lasa in urma lor amintiri de neuitat!:)

    Emile plin de clisee articolul tau. Nu stiu de ce esti asa de pornit pe femei, insa vorba americanilor If you cannot fight it, embrace it! 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !