Interviu Nora Cupcencu: „In viata mea, nimic nu e decisiv. Totul este relativ”

„La clasicele intrebari despre ce vrei sa fii cand te faci mare eu raspundeam „Actrita” si cand eram prost dispusa spuneam ca vreau sa fiu mastolog, adica stomatolog.”

 

Emil Calinescu: Salutare si bine v-am regasit la un nou interviu marca EmilCalinescu.eu. Asa cum v-am obisnuit, imi voi lasa invitatul sa se prezinte.

Nora Cupcencu: Salut! Ma numesc Nora Cupcencu si sunt actrita … iar din cand in cand pictorita.

Nora Cupcencu 3

Emil Calinescu: Hai sa incepem cu prima parte. Ne spui care a fost primul tau contact cu actoria? Cand ti-a venit tie ideea de a te face actrita si ce anume te-a determinat?

Nora Cupcencu: Ideea a venit de cand eram un tanc. La clasicele intrebari despre ce vrei sa fii cand te faci mare eu raspundeam „Actrita”
si cand eram prost dispusa spuneam ca vreau sa fiu Mastolog, adica stomatolog.

Emil Calinescu: Nu a fost, totusi, vreun spectacol de teatru, vreun film ori vreun prieten care sa te determine in mod decisiv sa devii actrita?

Nora Cupcencu: Au fost filme, intamplari care m-au indreptat in directia asta cand imi rataceam drumul dar nu as spune ca au fost decisive. In viata mea nimic nu e decisiv, totul este relativ:))

Emil Calinescu: Bun, deci ai urmat cursurile unei facultati de actorie. Iti mai amintesti cat de greu a fost sa treci admiterea, ce emotii ai avut cand ai dat-o si cum te-ai simtit dupa ce ai fost declarata admisa?

Nora Cupcencu: Am avut mari emotii in ziua aia. Stiu ca-mi tremura rochia pe mine. Cand m-am prezentat scoteam niste sunete chinuite, scartaite, aveam o voce palida.
In comisie se afla si domnul Vlad Radescu, unul dintre profesorii mei, care a intrat tare in mine, m-a intors pe toate partile, si tin minte ca ma gandeam chiar sa ies din clasa in momentul ala si sa renunt. Acum rad cand imi amintesc.

Emil Calinescu: O intrebare din public, pe care am adresat-o si colegei tale Elisa, intr-o alta forma: de ce Spiru Haret?

Nora Cupcencu: Am ales Spiru Haret pentru ca UNATC-ul nu m-a vrut. Si nu-mi pare rau, uitandu-ma in urma. La inceput am avut ceva frustrari legate de faptul ca am fost respinsa. Am fost respinsa chiar de la prima proba, de la poezie. Eram frumusica, cu coc de balerina, avem rochita cu maci, eram zglobie si plina de talente. Nu au stiut ce pierd:))

Nora Cupcencu 4

Emil Calinescu: Atunci continui intrebarea: ai avut, pe timpul facultatii sau ulterior, probleme pentru ca erai studenta si apoi absolventa de Spiru Haret? Ti s-a reprosat vreodata, direct ori indirect, acest lucru?

Nora Cupcencu: In mod direct nu. Indirect nu imi pot da seama pentru ca nu sunt atenta la detaliile astea. Nu consider ca sunt diferente intre colegii mei si cei de la Unatc. Cine vrea sa se faca actor o face oriunde. Ai nevoie de cateva directii de la un profesor si daca esti inzestrat cu un anume soi de intelegere si cu dorinta sincera de a face profesia asta cat mai bine, nu cred ca te impiedici in diploma de UNATC sau de Spiru Haret sau de Hyperion.

Emil Calinescu: Acum spune-ne care a fost debutul tau actoricesc? Unii au debutat in facultate, intr-o piesa studenteasca, altii au jucat in diverse spectacole de teatru prin liceu. La tine cand a fost si cum s-a numit spectacolul (daca-ti mai amintesti)?

Nora Cupcencu: Debutul meu actoricesc a fost in Alt Love Building. In facultate am jucat bucati din piese de teatru iar celelalte proiecte de teatru incepute au fost abandonate inainte de a fi finalizate din diferite motive, Acum lucrez la un nou proiect, la un one women show care sper sa fie gata pana in februarie. Este o mare provocare pentru mine:)

Emil Calinescu: Si pentru licenta nu ai jucat in vreo piesa de teatru? Ajungem imediat si la Love Building, acolo unde Nora are un rol extrem de interesant (parere personala).

Nora Cupcencu: M-am prezentat cu un monolog scris de Mihai Ignat, unde am facut un rol de compozitie care m-a bucurat.

Nora cu Bucur si Boguta

Emil Calinescu: Spune-ne, acum, cum ai ajuns sa urmezi ActorieDeFilm? Cum ai ajuns acolo si daca te bucuri sau nu de alegerea facuta ?

Nora Cupcencu: Raspunsul este simplu: Dragos Bucur. Este actorul de film pe care-l admir si dorind sa vad daca as putea sa fiu actor de film am avut de ales intre Mandragora si ActoriedeFilm. Logic ca n-am stat pe ganduri si am ales Actorie de film. Cred ca am facut cea mai inteleapta alegere din punct de vedere profesional. Am invatat enorm in toata aventura asta cu filmarile.

Emil Calinescu: In ce masura colega ta de grupa Adina Stetcu te-a influentat in aceasta alegere? Stiu ca ea a urmat atat cursurile de la Mandragora, cat si cele de la ActorieDeFilm?

Nora Cupcencu: Adina filmase deja Love Building I. Intr-un fel m-a convins entuziasmul ei, o vedeam cum crestea in examenele de semestru, era total schimbata, era o placere pentru mine sa o urmaresc in examene. Am stiut ca acolo, undeva, dincolo de facultate exista un mister pe care vreau sa-l descopar:)) Si era ActoriedeFilm:)

Nora si Adina

Emil Calinescu: Hai sa vorbim despre Alt Love Building. Spune-ne intai, pe scurt, cum este rolul tau: cum ai fost aleasa pentru el, cum ti s-a parut si cat de mult te identifici cu el?

Nora Cupcencu: Personajul Nora din Alt Love Building este mai greu de digerat la prima mana. Cel putin pentru mine asa a fost. Dupa care mi-am dat seama ca in spatele femeii dure si detasate se ascunde un suflet ranit care are nevoie de timp si spatiu pentru a se regasi.
Am dat proba pentru Nora. Si pentru Alexandra. Mi l-am dorit mult pe primul si l-am primit. Cred ca tot in perioada asta am avut raspunsul castingului. Cand copiii sunt cuminti, Mosul trece pe la ei.

 

„Daca raman Nora din Alt Love Building inseamna ca exista oameni pentru care Nora nu este un personaj palid. Eu zic ca este bine.”

 

Emil Calinescu: Zi-ne cat de mult te „avantajeaza” acest rol? Se spune ca rolul de debut isi pune o amprenta decisiva asupra unui actor. Multi sunt judecati ani la rand prin prisma acestui rol. Cat de mult te avantajeaza rolul Norei? Sau nu crezi ca te va influenta atat de mult precum se spune?

Nora Cupcencu: Eu spun ca Nora ma avantajeaza. Are sare si piper. Este puternica si sensibila in acelasi timp. Am avut la dispozitie 3 secvente pentru a-i salva „fundul” Norei si eu zic ca am reusit. Nu cred in amprente decisive. Cred ca daca un regizor este cu adevarat profesionist nu te judeca dupa primul tau rol. Nu cred ca voi juca de acum doar femei de fier sau terminatori 🙂 Important este sa fii bine in rolul de debut. Chiar daca traversezi strada, important e sa o faci bine. Restul nu mai tine de tine. Pot pica la montaj momente bune cu tine din nenumarate motive.

Nora Cupcencu film

Emil Calinescu: Spune-mi, acum, cum este sa joci un rol care-ti poarta numele? Nu-mi dau seama ce cuvant ar trebui sa folosesc, asa ca te rog pe tine sa ma ajuti. Te intreb doar CUM ESTE sa te cheme pe scena tot Nora, precum in viata reala.

Nora Cupcencu: Este foarte tare. Nu stii unde incepe actrita din tine si unde se termina.

Emil Calinescu: Acest lucru nu accentueaza acea etichetare de care vorbeam in intrebarea precedenta? Nu exista riscul sa ramai Nora din Alt Love Building tocmai pentru ca personajul tau iti poarta numele?

Nora Cupcencu: Nu mi se pare un risc. Daca raman Nora din Alt Love Building inseamna ca exista oameni pentru care Nora nu este un personaj palid. Eu zic ca este bine. Pana acum am suportat gluma interminabila cu Nora de Ibsen. Era timpul sa apara ceva nou:))

 

„Ben Cross este o prezenta. Am luat micul dejun intr-o dimineata si am vorbit despre una despre alta. Mi s-a parut o persoana volubila, s-a simtit tare bine cu noi, se citea in privirea lui. Mi-a spus la un moment dat: „am citit scenariul si cred ca Nora este o provocare pentru tine. Tu esti asa de dulce in realitate”. Am izbucnit in ras. Nu-mi mai spusese asta nimeni dintr-a saptea:))”

 

Emil Calinescu: Ne caracterizezi cateva persoane cu care ai lucrat in Alt Love Building? Colegi de platou si nu numai?

Nora Cupcencu: Da. Oamenii din echipa sunt oameni faini, cu vibratii bune. Mi-s dragi toti. Filmarile nu au fost usoare deloc. Pe mine m-a modificat energia buna a acestor oameni. Entuziasmul de a face film mi-a dat forta sa rezist si sa fac lucrurile bine.  Si acum sa dau cateva nume dintr-o echipa mare… nu, nu am cum sa caracterizez doar cateva persoane dintre colegii mei actori. Suntem atat de multi si m-as simti vinovata sa vorbesc doar despre unii dintre ei. Toti merita sa spun cateva cuvinte despre ei. Asa ca voi spune doar ca le multumesc pentru ca au fost inspirati sa se inscrie in acest workshop si astfel am avut sansa sa cunosc oameni frumosi.

Nora si Vivi Dragan Vasile

As mai spune ca am fost privilegiata sa lucrez cu un imens director de imagine , domnul Vivi Dragan Vasile, cu un regizor cald ca Iulia Rugina, un regizor care se gandeste la actor., la sensibilitatea lui, ii insufla incredere, ceea ce mie mi se pare o mare parte din reusita unui proiect. Vreau sa vorbesc despre Alexandru Papadopol, care mi-a fost partener si asta a contat mult pentru mine. Sa joc cu un actor cu atata experienta in fata camerei si care a facut un rol de compozitie impresionant din punctul meu de vedere.

Nora si Alex Ciucu

Emil Calinescu: Eh, atunci da-mi voie sa te intreb despre 3 persoane din film, care poate ii intereseaza pe cititori la fel de mult precum cei enumerati de tine. Incep cu Alexandru Ciucu. Spune-ne cum este ca actor, ca om, ca si coleg de platou..

Nora Cupcencu: Alex este un tip haios, cu o minte ascutita, spontan. A fost o placere sa lucrez cu el. Eu oricum nu stiam cine este Alex Ciucu pana nu l-am intalnit la actorie de film:)) Am prostul obicei sa nu ma imbrac de la Tata si Fiul :)) Dar Alex era pata de culoare din grupul nostru de actori. La filmari am prins martisorul si tin minte ca a venit cu cate un trandafir pentru fiecare fata din echipa. Este un barbat rafinat, elegant, sensibil, frumos de pica . Tot ce mai poti sa speri este ca viitorul tau sot sa se apropie cat de cat de modelul Alex Ciucu( ps: ce zici Alexandru, iti place ce frumos vorbesc despre tine?)

Emil Calinescu: Ni-l caracterizezi, acum, pe Ben Cross?

Nora Cupcencu: Ben Cross este o prezenta. Am luat micul dejun intr-o dimineata si am vorbit despre una despre alta. Mi s-a parut o persoana volubila, s-a simtit tare bine cu noi, se citea in privirea lui. Mi-a spus la un moment dat: „am citit scenariul si cred ca Nora este o provocare pentru tine. Tu esti asa de dulce in realitate”. Am izbucnit in ras. Nu-mi mai spusese asta nimeni dintr-a saptea:))

Emil Calinescu: Ne-o caracterizezi, acum, pe Adina, care ti-a fost si colega de facultate? Si sa ne spui, mai ales, ce parere ai si despre rolul ei din Alt Love Building.

Nora Cupcencu: Adina este un om ambitios, muncitor, serios. Este o femeie superba, o actrita care poate sa joace orice personaj intre 20 si 35 de ani. Rolul ei atat din Love Building, cat si din Alt Love Building este foarte bun. Este un personaj cu carne. S-a jucat frumos cu personajul ei si de altfel se si vede in film lucrul asta.

Nora si Adina 2

Emil Calinescu: Care crezi ca e cel mai misto rol din Alt Love Building? Nu ai voie sa spui rolul tau, asa ca gandeste-te bine.

Nora Cupcencu: Rol secundar sau principal? 🙂

Emil Calinescu: Nu conteaza. Cel mai bun rol. Ca preferatul meu este unul secundar.

Nora Cupcencu: Cristian. Asta e rolul meu preferat fara doar si poate:)

Emil Calinescu: Al meu este Parlamentarul. Locul 2 fiind Alis. Prefer rolurile excentrice, cele clasice nu-s pentru mine.

Nora Cupcencu: Da.Parlamentarul (Aurelian Chioveanu) este un rol foarte tare:))) Si acum rad cand imi amintesc de privirea lui Aurelian. Bun. Foarte bun. N-as putea insa sa spun ca rolul lui Cristian e chiar unul clasic. Este un personaj de compozitie extrem de bine facut.
Alis este un rol ofertant. Mirela (Mirela Ionascu) sotia parlamentarului este iar un rol misto.

Nora si Elisa 2

Emil Calinescu: Ai spus ca ai jucat in 2 piese de teatru in facultate. Ne spui unde te-ai simtit cel mai bine: pe scena sau pe platou? 

Nora Cupcencu: Sunt indragostita de film, asta e clar pentru mine. Nu stiu daca am dat undeva potentialul maxim, inca ma descopar ca actor.

 

„Nu cred in filme slabe. Cred in filme care au o adordare diferita de cea a majoritatii.”

 

Emil Calinescu: Te vezi regizand vreun film? Sau te simti bine doar in fata camerei?

Nora Cupcencu: :))) Da. Regizez zilnic sute de scenarii personale. banuiesc ca daca fac asta in imaginatia mea, va veni si vremea in care gandurile astea se vor materializa, de ce nu?:)

Nora Cupcencu 2

Emil Calinescu: Daca tot ai spus ca tu esti cu filmul, hai sa ne spui, acum, care este cel mai bun film vazut in 2014. Si apoi cel mai bun film romanesc vazut anul asta (NU ai voie sa spui Alt Love Building).

Nora Cupcencu: La vie d’Adele in regia lui Abdellatif Kechiche si Closer to the moon, care nu este un film romanesc, dar este facut de un regizor roman pe care il admir: Nae Caranfil.

Emil Calinescu: Ne zici acum cel mai slab film vazut anul asta?

Nora Cupcencu: Grea intrebare. Nu cred in filme slabe. Cred in filme care au o adordare diferita de cea a majoritatii.

Emil Calinescu: Atunci zi-ne filmul tau preferat, respectiv filmul tau romanesc preferat.

Nora Cupcencu: Restul e tacere in regia lui Nae Caranfil

Emil Calinescu: Si filmul tau preferat de afara?

Nora Cupcencu: As mai adauga filmu Deja-Vu a lui Dan Chisu, care m-a intrigat si la final mi-am dat seama ca este un film foarte bun. Vi-l recomand 🙂 Am un film de suflet, My fair Lady in regia lui George Cukor. Sayat Nova (Culoarea rodiei) in regia lui Sergei Parajanov, un film de arta superb si as mai vrea sa mentionez doua file iraniene (filmele iraniene sunt un deliciu pentru mine): The Color of Paradise si Children of Heaven in regia lui Majid Majidi.

Nora Cupcencu 5

Emil Calinescu: Ai spus mai sus ca nu crezi in ideea de film slab. Ne poti detalia raspunsul? Chiar nu a existat ori nu exista filme pe care sa le consideri a avea scenariul slab, a fi jucate slab ori, nu stiu, a avea alte defecte evidente?

Nora Cupcencu: Filmul slab exista doar prin comparatie cu cele care au un scenariu mai complex, actori mai experimentati, bugete mai mari. Nu sunt in masura sa pun eticheta de film slab. Respect incercarea oamenilor de a creea ceva. Nu am de unde sa stiu ce buget au avut, cat de greu le-a fost sa faca filmul, ce sacrificii au facut din pasiune pentru film. Asa ca nu am cum sa judec rezultatul final. Pot spune doar ca a avut o imagine mai buna sau mai proasta, un sunet mai slab, un subiect mai usor sau mai greu de digerat.

Nora Cupcencu pictura 3

Emil Calinescu: Ai spus la inceput ca esti si pictorita din cand in cand. Vorbeste-ne, acum, despre pasiunea ta pentru pictura.

Nora Cupcencu pictura 4

Nora Cupcencu: Am descoperit pasiunea pentru culori pe panza anul asta. Pozam pentru un prieten care este pictor si la un moment dat l-am rugat sa ma lase sa pun o pata de culoare undeva in compozitia lucrarii. Am facut chestia asta si mi-a placut la nebunie. Dupa care mi-am cumparat panze si culori si pensule si pas cu pas am inceput sa descoper o alta lume care ma linistea, ma echilibra.

Nora Cupcencu pictura 1

Emil Calinescu: Ce anume preferi sa pictezi?

Nora Cupcencu pictura 5

Nora Cupcencu: Nu pictez constient, deci nu am preferinte. Pictez pe muzica clasica si fiecare lucrare muzicala imi trezeste in minte o culoare. O asez pe panza si asa continui. A doua zi cand ma trezesc ma uit la panza si vad tot felul de forme . Iau pensula si le scot in evidenta. Si de aici se leaga o poveste care vine din adancul inconstientul meu. Este foarte tare sa faci asta. Este si un soi de terapie. Am binenteles si lucrari mai constiente))) Adica unde discursul este unul clar. O sa va arat cateva din lucrarile mele.

Nora Cupcencu pictura 2

Ma pregatesc de cateva expozitii in cateva baruri din Bucuresti. O sa am o expozitie mare la Targu-Mures in februarie. Si ceea ce ma bucura este ca am inceput sa-mi vand lucrarile.

Nora Cupcencu pictura Arsenie Boca

Emil Calinescu: Alte hobby-uri in afara de pictura ne zici?

Nora Cupcencu: Imi place patinajul artistic. Ori de cate ori am ocazie fug pe gheata:))

Emil Calinescu: La final voi pune intrebarile venite din public. Sper ca esti de acord cu acest lucru.

Nora Cupcencu: De abia astept 🙂

 

„Am nerv dom’le …am nerv:)))”

 

Emil Calinescu: Prima intrebare: Ai citit interviul publicat ieri, cu Elisa Calin? Ce parere ai despre interviu, despre Elisa ca persoana si, mai ales, despre ea ca actrita?

Nora Cupcencu: Da. Am citit interviul. M-a tinut prezenta de la inceput pana la sfarsit. Elisa este o persona plina de viata, exuberanta, e genul de persoana cu care ai pleca pana la capatul lumii stiind ca nu ai cum sa te plictisesti o secunda. Elisa este o actrita spontana, naturala. Ii doresc multa bafta pe drumul asta. La cum o cunosc este aproape imposibil sa nu reuseasca sa faca o cariera in film.

Nora si Elisa

Emil Calinescu: Ce parere ai despre rolul pe care-l joaca ea? In ce masura i se potriveste si in ce masura crezi ca l-ai fi putut juca tu?

Nora Cupcencu: A fost o propunere din partea Iuliei sa dau proba si pentru Alis. Dar mi s-a potrivit atat de bine Nora incat propunerea s-a pierdut pe drum:))) Elisa face un rol bun. N-am nimic de comentat. I se potriveste manusa:))

Emil Calinescu: Care este actrita ta preferata, de la noi ori de afara? Si, mai ales, de ce.

Nora Cupcencu: Actrita mea preferata, din pacate, nu mai traieste. Este vorba despre Audrey Hepburn. A fost o actrita complexa, cu carisma, cu eleganta si rafinament. Imi place mult Emily Watson si Nicole Kidman. Actrita romanca…pot spune ca imi place Ioana Flora si Luminita Gheorghiu

Emil Calinescu: Care crezi ca-s principalele tale calitati, ca actrita?

Nora Cupcencu: Am nerv dom’le …am nerv:)))

Nora Cupcencu

Emil Calinescu: Despre superstitii ce ne poti spune? Esti superstitioasa? Daca da, spune-ne cateva dintre superstitiile tale. Daca nu, spune-ne o superstitie aparte vazuta ori auzita pe la colegii tai actori.

Nora Cupcencu: Cred in lumea creata de imaginatia mea. Nu stiu daca o pot numi superstitie. Cineva a spus ca tot ce ne putem imagina exista. Si eu cred in asta. Si de cate ori ma simt la pamant sau sunt atinsa de meschinarii, ma reintorc la lumea mea magica si toata perspectiva se schimba. Port la gat sau in poseta o piatra de carneol. Este piatra actorilor, a artistilor. In sec. XIX se spunea ca da curaj celor care trebuie sa vorbeasca. Profetul Mohhamed si Napoleon purtau carneol. Marii regi au fost inmormantati alaturi de pietre de carneol. Egiptenii foloseau mult aceasta piatra si este totodata o piatra des utilizata in obiecte de cult budiste.

 

„As vrea sa joc un Joker malefic feminin.:))”

 

Emil Calinescu: Asta legat de tine. Dar superstitii ale colegilor ne poti spune? Una tare daca ai.

Nora Cupcencu: Nu am remarcat vreo superstitie la colegii mei. Sorry:))

Emil Calinescu: Ca sa-ti zic o chestie interesanta: primul Love Building a intrat in cinematografe in data de vineri 13 septembrie 2013. Alt Love Building intra pe 26 decembrie, adica 2×13. Ce zici de asta?

Nora Cupcencu: Bine ca nu a fost vorba de 11 septembrie, iar in timpul proiectiei sa fi avut parte de vreun atac terorist. Nu cred ca a fost gandita data la modul asta. Ne-am bucurat ca putem sa facem un cadou publicului in a doua zi de Craciun 🙂 Ca s-a nimerit sa fie vorba si de 2X13…asta e o confirmare ca data este cea care trebuia sa fie:))

Emil Calinescu: O alta intrebare: ce rol celebru ai vrea sa joci? Ori ce personalitate feminina marcanta ti-ar placea sa joci?

Nora Cupcencu: As vrea sa joc un Joker malefic feminin.:)) L-am iubit mult pe Heath Ledger. Ca personalitate feminina mi-ar placea sa o joc pe Frida Kahlo, Charlotte Salomon sau Niki de Saint Phalle.

Emil Calinescu: Cu ce regizor ai vrea sa lucrezi (din Romania si din afara)? Si, mai ales, de ce?

Nora Cupcencu: As vrea sa lucrez cu Nae Caranfil. Imi plac povestile lui si probabil ca este unul dintre putinii regizori care nu-si face castingurile pe prietenie. Este un mare regizor din punctul meu de vedere. As vrea sa mai fac 10 filme cu Iulia Rugina pentru ca alaturi de ea pot da ce e mai bun din mine., Nu sunt stresata, am cu cine discuta despre personaj, intr-un cuvant ma simt in largul meu cu ea. Si mi-ar placea sa lucrez si cu Dan Chisu. Imi place Dan Chisu pentru ca experimenteaza tot timpul 🙂 Ca regizor strain mi-ar placea sa lucrez cu Jean-Luc Godard (sunt innebunita dupa „femeile” lui), cu Leos Carax si cu Lars Von Trier.

Emil Calinescu: Apai atunci trebuie sa te intreb daca ti-ar fi placut sa joci rolul din Nymphomaniac. Nu d-alta, dar daca nu te intreb ma cearta cititorii ca nu am facut-o :))

Nora Cupcencu: Da:))) Eram sigura ca ti-am ridicat-o la fileu. La Nymphomaniac am avut o problema cu Charlotte Gainsbourg in rolul lui Joe. Nu am empatizat deloc cu personajul. Dar, dupa cum spuneam este o chestiune de gust.
Da. este un rol ofertant. Iti trebuie curaj sa poti juca Joe.

Emil Calinescu: Tot din public vine o intrebare mai feminista: crezi ca regizorii-femeie au o problema, in Romania si in alte tari? Crezi ca pentru un regizor barbat e mai usor decat pentru un regizor femeie?

Nora Cupcencu: Nu cred deloc asta.

Emil Calinescu: Penultima intrebare din public: in seriale te tenteaza sa joci? Daca da, ai accepta sa joci intr-o telenovela? In Romania mari actori, Mircea Diaconu, Gheorghe Dinica, au jucat in telenovele.

Nora Cupcencu: Nu sunt interesata in acest moment de telenovele. Mai exista telenovele romanesti?

Emil Calinescu: Nu sunt pasionat de domeniu, dar stiu ca ar mai exista.
Ultima intrebare din public: ce proiecte de viitor ai? Unde te putem vedea in viitorul apropiat (scena de teatru, film de lungmetraj, de scurtmetraj ori seriale)?

Nora Cupcencu: Ma veti vedea anul viitor intr-un One Women Show. Este o surpriza deci nu dau inca din casa:)) Va voi invita si la teatru deci 🙂 Mai am un proiect pentru un scurtmetraj in primavara si daca se leaga lucrurile asa cum trebuie o sa mai filmez inca un lungmetraj in 2015. Mai multe detalii nu va dau. Sa nu cobim:))) Iata o alta superstitie:))

Nora Cupcencu 6

Emil Calinescu: Planuri pentru urmatorii 5, 10, 15 ori 20 de ani ai? Cum te vezi peste 20 de ani?

Nora Cupcencu: Nu ma vad in nici un fel. Traiesc pas cu pas tot ce mi se ofera. Am invatat sa nu-mi fac planuri de viitor indepartat. Nu se potrivesc niciodata cu realitatea:))) Asa ca prefer sa traiesc in prezent.
Am un plan de fapt. La un moment dat voi lua Oscarul. dar nu stiu peste cati ani:))

 

” Dragul meu, azi stau prost la capitolul critici. Eu m-am simtit foarte bine in timpul interviului. Iarta-ma, dar nu am reprosuri de facut. Sper ca si tie ti-a facut placere sa stam de vorba. Partea buna este ca m-am simtit ca in timpul unei cafele servita in prezenta unui prieten :)”

 

Emil Calinescu: Zi-ne despre lumea blogosferica: ce bloguri citesti, ai fost sau esti tentata sa-ti faci blog si cum vezi tu bloggerii? Iar aici, cu modestia care ma caracterizeaza, te rog sa-mi spui daca ai intrat pe blogul/blogurile mele pana acum, iar daca da, ce parere ti-am lasat?

Nora Cupcencu: Tentata sa-mi fac blog nu am fost si nici nu sunt. Nu sunt prea priceputa la scris. Tu insa o faci destul de bine si iti multumesc pentru propunerea de a-mi lua acest interviu 🙂

Emil Calinescu: Alte bloguri frecventezi?

Nora Cupcencu: Nu :)))

Emil Calinescu: Acum este timpul unei intrebari clasice in interviurile mele: ce intrebare ai mai pune Norei Cupcencu daca ai fi in locul meu? Ce intrebare (ori intrebari, daca-s mai multe) am ratat eu? Regula este sa si raspunzi la intrebare/intrebari.

Nora Cupcencu: Ai ceva sa le transmiti celor trei actori si producatori, Dragos Bucur, Doru Boguta, Alexandru Papadopol? Emil, iti multumesc pentru intrebare, faptul ca am lucrat cu Papi a fost un lucru bun pentru mine, ii datorez multe acestui actor. Papi, iti multumesc pentru sfaturi si incurajarile pe care mi le-ai oferit pe tot parcursul filmarilor.

Nora si Papadopol

Doru, am invatat multe lucruri de la tine in timpul workshopurilor sustinute la Actorie de film. Iti multumesc pentru rabdarea aparte pe care ne-ai aratat-o noua, cursantilor. Si vreau sa-i multumesc si lui Dragos Bucur, fara el eu nu as fi facut film, nici macar nu m-as fi gandit, Este un profesionist desavarsit si in el am cea mai are incredere:) Iti multumesc, Dragos:)

Emil Calinescu: Acum e timpul criticii: zi cum fu interviul, ce a avut bun, ce a avut rau, ce i-a lipsit. Cum fu intervievatorul, cum fu sa dai interviu PE CHAT? Este timpul sa dai cu pietre ori sa lauzi, dupa preferinte.

Nora Cupcencu: Dragul meu, azi stau prost la capitolul critici. Eu m-am simtit foarte bine in timpul interviului. Iarta-ma, dar nu am reprosuri de facut. Sper ca si tie ti-a facut placere sa stam de vorba. Partea buna este ca m-am simtit ca in timpul unei cafele servita in prezenta unui prieten 🙂

Emil Calinescu: Atat despre Nora Cupcencu. Multumesc tuturor pentru ca ne-ati citit. Ca de obicei, cuvantul de incheiere il are invitatul. Nora, un mesaj pentru cititorii EmilCalinescu.eu.

Nora Cupcencu: Va invit sa facem Craciunul impreuna. Alt Love Buiding – in a doua zi de Craciun, in cinematografe. Haideti sa ne cunoastem:) Sarbatori fericite:)

5 thoughts on “Interviu Nora Cupcencu: „In viata mea, nimic nu e decisiv. Totul este relativ”

  1. Pingback: Interviu Nora Cupcencu: “In viata mea nimic nu e decisiv, totul este relativ”Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !