Internetul ajuta animalele. Si pe tine ca stapan.

Internetul ajuta animalele. Si pe tine ca stapan.

 

Internetul ajuta animalele si le face celebre. Asta stiti deja, pisicile au invadat internetul. Insa acesta nu este singurul mod prin care le ajuta. Si prin care te ajuta si pe tine. Va mai dau 3 modalitati prin care internetul ajuta animalele.

Sursa foto

De pe internet afli cum le ingrijesti

Vorbesc serios: pe vremuri ajungeai la veterinar cu ea doar cand era grav bolnava. Acum ajungi pentru vaccinuri, dar si pe alea le faci pentru ca ai aflat de undeva ca trebuie sa le faci. Si e bine ca ai aflat asta. Afli si care mancare e mai buna, afli si ce i-ar fi lui, animalului, util. Internetul e util, daca stii sa-l folosesti.

De ziua mea am avut un oaspete neinvitat: una bucata pisica neagra. Nu imi dau seama daca parea fericita sau suparata in bratele mele ­čÖé PS: Va puteti imagina ca poza aceasta a fost facuta de catre … O pisica neagra?!

Ii poti da un nume misto

Eu sunt fascinat de ce nume au dat unii cainilor si pisicilor (mai ales lor, felinelor). Radem de numele date unor copii, pe buna dreptate facem asta, dar eu rad mai mult de numele date pisicilor.

Am auzit, de-a lungul timpului, urmatoarele nume: Firicel (era o ea, desi numele-mi aduce mai mult a motan), Galbenus (un motan … galben, bineinteles), Lili, Tuci (cei 2, o ea si un el, sunt pisicile farmaciei veterinare de la parterul blocului meu; apropo, sa fiti atenti cum cititi tuci, e cu accent :D), Toulouse, Negrila, Piranda (este pisica bloggeritei Diana Duca), Rachel (pisica altei bloggerite, Angela), Alonso, Omat (un motan … alb) si, bineinteles, Zoro.

Toate aceste nume te inspira si te ajuta si pe tine sa alegi un nume misto animalului tau. Iar pentru mine, ca neutru, care doar aude numele, este un deliciu. Nu am pisica, dar rad cu gura pana la urechi de fiecare data cand aud de numele unor animale.

Poza luata de pe Metropotam

Te ajuta sa dai animale

Nu dati cu pietre, ca vreau sa scap de animale. Uneori e bine pentru ele sa le dai, iar faptul ca le dai altcuiva si nu le arunci in strada e un lucru perfect.

Ai gasit o pisica bolnava pe strada, ai tratat-o, ai facut-o bine, ai ingrijit-o. Doar ca nu mai poti s-o tii, ca are concurenta prea mare. O dai. Iar internetul te ajuta s-o dai cat mai repede. Mergea si prin ziare, se putea si inainte, doar ca acum e mai usor. Iar internetul are marele avantaj de a putea cauta fix ce ai nevoie. Inainte, pentru a da o pisica, trebuia sa-ti dai anuntul in zece locuri, poate-poate il vede cineva interesat. Acum, uneori e nevoie doar de o postare pe propriul perete de Facebook.

Poza luata tot de pe Metropotam (acelasi articol citat mai sus)

Articolul Internetul ajuta animalele. Si pe tine ca stapan.┬áeste o provocare venita din partea┬áCreative Wings┬ási┬áCattitude, provocare venita prin intermediul BlogalInitiative. Cattitude este un magazin online premium pentru mancare si accesorii pentru animale. Daca aveti vreun animal de companie prin casa, fie el caine sau pisica, puteti arunca un ochi. S-ar putea sa gasiti lucruri interesante. Iar daca aveti probleme cu designul web (probleme ori nevoi), puteti arunca un ochi pe site-ul Creative Wings, care se ocupa cu asa ceva. De blogal nu va mai zic, de ei stiti deja, nu mai au nevoie de reclama. Si ce intuiati, dar va trebuia o confirmare oficiala, este ca acest articol s-a incheiat, asa ca salutari BLOGOSFERICE tuturor! ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !