Intarziat si la evadare

Intarziat si la evadare

 

Cativa amici de-ai mei ma acuza, din ce in ce mai des, ca intarzii. Cativa sustin ca parul blond ar fi cauza principala. Intr-adevar, daca ma uit la amicele mele, cele blonde intarzie cel mai mult si cel mai des. O fi vreo legatura, nu?

Acum, partea trista este ca intarzierea asta o am si la evadari. Intarziat si la evadare nu e un lucru tocmai de lauda. Ieri am fost intr-o noua aventura evadatoare, una dubla (dubla de 2 ori, explic mai jos cum), si de fiecare data am evadat dupa deadline. Apreciez pozitiv camerele care te lasa sa termini singur camera. Ok, n-ai castigat, ai 65 de minute, dar macar ai dus pana la capat toate puzzle-urile.

Real Room Escape

Ieri am fost la Real Room Escape (cei care au in coada .com), iar ambele SCENARII (misiuni) au fost prea complicate pentru echipa noastra. Ca de obicei, Internet Explorer(s) sta prost cu timpul.

Sa va zic, acum, ce au ei special. Intai si intai, sunt 2 scenarii cu 2 camere distincte, echipa urmand a se imparti in 2. La noi era echipa de 6, deci am intrat cate 3 in camera. Partea misto este ca suntem coechipieri, nu adversari. Trebuia sa ne ajutam pentru a evada. La prima misiune trebuia sa comunicam printr-un telefon cu cealalta camera. Spuneam ce avem noi, ne spuneau ei ce au, puneam totul cap la cap si aflam noi ceva. Am reusit sa iesim, ceilalti ne-au descuiat, insa dupa 60 de minute. Partea misto la comunicatul prin telefon consta in faptul ca 1 membru al echipei X comunica cu 1 membru al echipei Y, doar unul, urmand ca cei 2 sa raporteze restului echipei ce a aflat din telefon. Foarte misto ideea.

In cel de-al doilea scenariu, camerele erau lipite (era biroul unui doctor si livingul), iar comunicarea era mai directa (aici puteam sa facem si schimb de obiecte). Nu va zic nimic altceva, stric tot farmecul.

Pot, insa, sa va dau un sfat: atunci cand mergeti aici alegeti-va foarte bine echipele. Vedeti pe cine puneti si in ce echipa. Ideea este sa fie cat mai echilibrate, cu persoane cat mai COMUNICATIVE.

Va ma zic doar ca puteti incerca o nebunie completa: Escape the Mansion, adica 120 de minute, maxim 20 de oameni in toata echipa, iar locatia de evadare este toata vila. Suna al dracului de fain.

Escape the Mansion

Sunt, asadar, intarziat si la evadare. Nu am inca poza cu echipa, dar cand voi avea o voi pune aici. Va zic doar echipa: Eu, Ana, Irina, Malaezu, Serban si Alin. Cu el trebuia sa incep, ca-i singurul care scrisa pana acum despre frumoasa experienta. Escape-ul se cheama Real Room Escape (aici este pagina lor de facebook), iar adresa exacta este Banului 3. Salutari INTARZIATE tuturor!

5 thoughts on “Intarziat si la evadare

  1. Pingback: Intarziat si la evadareBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Irina

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !