Intalnire Super-blogosferica

UPDATE:  Am facut o DUMA si am omis sa va zic ca a fost prezenta si … OANA DUMA. Cu scuzele de rigoare (si scuze si pentru ca folosesc termenul fara sa am acordul proprietarelor de drept) rectific acum.

Super-blogul este o competitie care deja mi-a intrat la suflet. Despre avantajele ei am tot scris (nu caut link-uri, sunt intr-o oarecare graba). De la inceput am zis ca mi-a placut enorm de mult atmosfera. Am participat la 2 editii: cea din toamna completa si cea din primavara doar la prima proba. Dar chiar si acum am mers la gala.

Saptamana trecuta insa am punctat o premiera: prima reintalnire (mini-reintalnire) a super-bloggerilor. Nu a fost gala, a fost pur si simplu o intalnire Super-blogosferica datorata venirii Soranei (campioana ultimei editii) in Bucuresti. Apropo de asta: sper sa nu ma injure ca i-am dat iarasi numele. Cu asta e o poveste tare: cica initial voia sa fie doar Irealia si atat, acum deja toata lumea stie cine e Irealia.

Ne-am strans in acelasi RSS mai multe persoane: eu, Sorana (venita alaturi de sotul ei), Claudia Patrascu (cu Albert), Dana Lalici, Silvia Iordache, Serban Paun (a participat la un Super-blog mai vechi; atunci cica a avut absolut toate articolele cu tenta sexuala; inca le mai gasiti la el pe blog) si Nicky (caruia tocmai ii luasem un interviu). Bineinteles: a fost si Victor de fata, in calitate de gazda (una foarte primitoare ca de obicei). Eglantina a venit si ea, dar doar sa lase ceva si a plecat repede pana sa dea ochii cu vreunul din noi. Pacat.

Atmosfera a fost Super-tare si parca mai marfa ca la gale. Poate la gale (cel putin la cele 2 la care am participat) atmosfera era uneori prea oficiala. In primul rand se vedea din felul cum erau imbracati oamenii. Bine, nu e cazul meu, eu ma comport la fel indiferent de situatie (oricat de bine sau de rau ar fi, dupa caz). Ne-am simtit super-bine (totul e Super cand e vorba de Super-blog) si sper sincer sa facem mai dese aceste reintalniri. Macar cand mai vine unul si altul dintre concurenti prin Capitala. Ma rog, conditia este sa se reintalneasca Super-Bloggerii cand sunt si io prin Capitala ca altfel ne suparam 🙂

Inchei prin a multumi din nou Soranei Si Claudiei: Soranei pentru bere, Claudiei (si lui Albert) pentru ca m-au dus acasa cu masina (din RSS ei au ajuns in Pantelimon pentru ca ulterior sa mearga in Militari). Nu e prima oara cand zic, dar na, asa sunt eu: repet atat laudele cat si injuriile. Fiecare primeste ceea ce merita 🙂 (Cum s-ar zice pe twitter: #miseparecorect).

Daca se va mai tine vreo intalnire dau de veste. Pana atunci salutari SUPER-BLOGOSFERICE tuturor 🙂

Comments

comments

One thought on “Intalnire Super-blogosferica

  1. Eu de ce văd abia acum că iar m-ai strigat pe numele de cod? 🙂 Măi, dacă te încântă în halul ăsta, minunatule, așa să rămân, dă-le încolo de basme ce le-oi mai fi avut io prin cap odată… 🙂 Să-ți fie de bine berea! Așa-i, ești cicălitor, și cu bune și cu agasante, dar, acum că te-am și văzut live, ai câștigat în simpatie. 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !