Incalzirea pardoselii

Pe langa alte „fite” de care ne putem bucura, acum a mai aparut una: incalzirea pardoselii. Fite este intre ghilimele pentru ca de fapt acest lucru este foarte util.

Site-ul care ne ofera aceasta facilitate este: www.incalzire-pardoseala.ro . Nu este un domeniu la care sa ma pricep efectiv, asa ca ma voi referi strict la site. Nu am apelat la ei, nu cunosc oameni care sa fi apelat, asa ca nu ma pronunt decat pe baza a ceea ce vad.

Sa vedem deci care sunt partile bune (avem si parti rele, fiti fara grija):

1. Site-ul se incarca super-repede. Pentru cate are pe el, este un lucru de apreciat. E adevarat, nu ar trebui sa apreciez normalitatea, dar eu am problema asta, asa ca am ajuns sa apreciez asta.

2. Site-ul este foarte bine aranjat. Are categorii clare si precise, iar informatiile prezentate sunt usor de inteles. Este un domeniu destul de abstract, asa ca este important ca informatiile sa fie usor de inteles si pentru necunoscatori.

3. Are la vedere un numar de telefon, o adresa de mail. Si, foarte important, are si adresa fizica. Suntem satui de firme care au ca adresa o casuta postala. Alea deja miros a tepari. Aici avem clar premisele unei firme serioase. Daca este sau nu, repet, nu am de unde sa stiu. Nu am apelat la ei.

4. La sectiunea contact avem, pe scurt, organigrama firmei. Putem scrie un mail direct pe adresa oficiala a firmei, pe adresa directorului general, directorului de vanzari ori a inginerului de vanzari corespunzator zonei noastre. E bine de stiut.

Hai sa vedem, pe scurt, si cateva „defecte”:

1. Cam putine informatii la categoria „despre noi” ori portofoliu. Multe poze, putine informatii. Ma asteptam la mai multa reclama pentru propria firma, pentru istoricul firmei. Poate asa si-au dorit ei sa se prezinte: doar ca reprezentanti Rehau si DEVI-DANFOSS.

2. La contact ma asteptam sa aflam detalii, fie si succinte, despre acei oameni. As fi fost curios sa vad si eu cine e directorul (patronul, ce-o fi el), cine este directorul general etc. Pentru mine latura umana este foarte importanta. Din acest motiv eu am BLOG si nu SITE. Poate-s eu prea pretentios.

Ca si concluzie, daca avem nevoie de incalzirea pardoselii (ori alte chestii asemanatoare), site-ul este o solutie buna. Iar rugamintea mea este sa anuntati daca ati avut de-a face cu ei. Indiferent daca e ceva de rau ori de bine. Stiu, partea cu DE BINE este evitata de multi, prefera sa scrie despre o firma doar cand au fost tepuiti de ei.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !