Incaltamintea potrivita pentru primavara

Odata cu venirea primaverii trebuie sa ne concentram asupra tinutelor adecvate acestui sezon. Trecerea de la un sezon la altul presupune trecerea la alte texturi, culori, modele si materiale.

Asadar, pentru unele persoane alegerea corecta a hainelor este destul de neimportanta, insa lucrurile nu ar trebuie sa stea chiar asa, mai ales in mediul profesional. De obicei, tinerii tind sa acorde mai multa atentie vestimentatiei pentru strada, decat sa puna mai mult accent pe imaginea pe care si-o creaza la locul de munca. Atunci cand spunem „imagine” ne referim atat la performantele profesionale cat si la felul in care socializam si ne imbracam. Insa, indiferent de locul in care ne aflam, tinuta trebuie sa fie impecabila din cap pana in picioare, cu incaltaminte si accesorii atent alese. Si pentru ca tot suntem la inceputul primaverii, atunci va recomandam cateva sfaturi esentiale pentru a arata impecabil la orice ocazie.

Incaltamintea de primavara, atat in cazul femeilor cat si in cazul barbatilor, trebuie sa fie realizata in special din piele sau piele ecologica pentru ca este un sezon in care ploile sunt destul de dese iar daca in astfel de zile alegem incaltaminte din panza sau un alt material, riscam sa ne udam la pt opicioare. Si nu este vorba doar de un sezon ploios ci si racoros, iar incaltamintea nepotrivita nu doar ca ne va oferi o senzatie extrem de neplacuta, ci va dauna sanatatii noastre.

Asadar, in zilele ploioase, atat pentru femei cat si pentru barbati, noi recomandam pantofi din piele mata si nu piele intoarsa pentru ca aceasta va poate da batai de cap atunci cand trebuie sa o curatati de pete de praf si ploaie, si stiti ca este foarte important sa aratati intotdeauna impecabil din cap pana in picioare. Pe langa faptul ca incaltamintea din piele mata poate fi curatata foarte usor, aceasta este impermeabila si nu se uzeaza usor. De asemenea, este calduroasa, iar acest lucru este foarte important mai ales intr- un sezon racoros si ploios.

Pentru o prima impresie, anumite persoane se uita mai intai la incaltaminte, unele la haine, altele la tinuta completa. Asa ca daca vrei sa faci o impresie buna, atunci din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca hainele de calitate si incaltamintea din piele. In cazul in care nu iti permiti sa cumperi mai multe perechi de pantofi din piele, atunci cel mai bine este sa optezi pentru un model clasic.

Comments

comments

One thought on “Incaltamintea potrivita pentru primavara

  1. Pingback: Incaltamintea potrivita pentru primavaraBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !