Inca o fapta buna: banci de celule stem !

De multe ori scriem articole despre chestii care ne plac. De multe ori scriem articole despre chestii la care ne pricepem. Ne pricepem la masini, ne pricepem la telefoane, ne pricepem la politica. Ne pricepem la fotbal. Si suntem pasionati de ele. In final, tragem concluzia, in mod fericit: uite ce articol misto a iesit. Scris cu pasiune, e pe domeniul tau, ce poate fi mai bine decat atat?

Si totusi, in mod efectiv, care e utilitatea acelui articol al tau? Nu zic ca TOATE articolele tale trebuie sa fie utile. In fond, si un articol funny este util: aduce un zambet pe chipul cititorilor. Fiecare articol, fiecare lucru, are o utilitate. Cat de mica.

Si totusi … de cate ori ai scris un articol util, fara sa te pricepi la domeniu? Pur si simplu tu vrei sa popularizezi o chestie, nu prea intelegi exact despre ce e vorba, nu te pricepi la domeniu, cu toate astea vrei sa scrii despre asta. Ai doua variante:

1. Te ascunzi in spatele sintagmei: NU E DOMENIUL MEU/NU E NISA MEA, LASA PE CEI CARE SE PRICEP SA SCRIE.

2. Ori, asumandu-ti comentariile rautacioase (de la hateri), scrii asa cum te duce capul. Nu conteaza ca nu e domeniul tau, nu conteaza ca sunt altii mult mai indreptatiti sa scrie. Tu scrii. Nu cu capu’ , ci cu sufletul. Corasonul, cum ar zice unii.

De exemplu, cum vi se pare subiectul banci de celule stem ? Un subiect atat de ciudat, atat de nefamiliar mie, si totusi atat de important. Si util.

Pe scurt, la fel ca-n situatia donarii de organe, cu o singura semnatura a ta (ca mama), poti salva multe vieti. Unii nu stiu ca pot face asta (exact ca-n faza cu donarea de organe …), pentru ca altfel foarte putini oameni ar refuza. In fond, daca poti ajuta pe cineva PE GRATIS, de ce ai refuza asta? O fi rautate pe lumea asta, da’ nici chiar asa.

Astept comentariile voastre, oricum ar fi ele. Important este sa cititi acest articol si sa-l dati mai departe. Daca veti face asta doar cu conditia de a ma injura, accept!

Salutari ALTRUISTE tuturor!

ps: Daca voi ati dori sa scrieti despre banci de celule stem, pentru a populariza subiectul, ce a-ti scrie? Si vorbesc cu ne-medicii, cei care NU sunt specialisti pe acest domeniu .

2 thoughts on “Inca o fapta buna: banci de celule stem !

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !