Inainte si dupa Generatia lui John

Inainte si dupa Generatia lui John

 

Inainte sa cititi acest articol recomand aceste doua articole: cel scris de mine despre emisiune si cel scris de John, despre mine. Acum voi povesti drumul de la dus si drumul de la intoarcere. Am ce povesti in ambele sensuri.

Captura imagine

Intai si intai, trebuie sa va spun cum am ajuns. Vorbea John ceva, trebuie sa va spun versiunea mea. Invitatia am acceptat-o din prima, discutia fiind la modul: Cand vii pe la mine prin emisiune? Eu, stiind de emisiunea lui, am zis din start da, cu amendamentul ca nu saptamana urmatoare, ci cealalta. Saptamana trecuta, joi, l-am intrebat daca e ok luni. A fost de acord, si asa am ajuns luni, 2 februarie, in emisiune.

Emil Calinescu Generatia lui John

Acum sa va zic de drum: am luat un tren IR care a plecat la ora 3 din Bucuresti. Urma sa ajung la 15:43 in Ploiesti Sud. Am ajuns, insa, la si 38. Am si spus in emisiune: trenul stia ca are un pasager important. Nu si-a permis sa intarzie.

In gara am fost asteptat de 2 ploiesti: Adrian Nicusor Rotaru si Robert Burcea. Pentru efortul de a ma astepta merita fiecare cate un link.

Am mers pe jos de la gara catre sediul Prahova Tv. Acolo am fost asteptati de John si am luat cafeaua intr-o incapere din acel sediu. Un mini-birou, ca sa-i zic asa. John imi tot punea intrebari, insa nu-mi dau seama daca el ma provoca sau chiar nu stia chestiile alea. Tind sa cred ca deja se informase, voia doar sa vada versiunea mea.

Emil Calinescu John Cristea

La un moment se intampla un lucru neasteptat: canapeaua pe care stateam a cedat. S-a auzit un trosc. Acum, nu se stie exact motivul. Ori a cedat cel mai intelept, ori bloggerii cu greutate au nevoie de canapele speciale. Ori, cine stie, vreun heitar a facut intentionat ceva acelei canapele ca sa ma raneasca. Din fericire, sunt intreg. Nici macar o zgarietura. Trebuie sa se straduiasca mai mult.

Emil Calinescu & Robert Burcea

Dupa emisiune am mers cu John la KFC. Acolo lucreaza atat Nicusor, cat si alt blogger, Ionut Dinut. A venit ulterior acolo si Robert, cu care am mers sa beau o bere si un cocktail la cafeneaua lui Doroftei.

 Emil Calinescu local Doroftei

De acolo am mers la gara. Si acolo o ultima aventura. Stiam ca am un tren la 20:41. Tot IR. Insa acolo, in gara, vad ca ar fi un tren privat. Nu RegioTrans, ci TGF. Diferenta dintre ele este una majora din punctul meu de vedere: Regiotrans are un site bine pus la punct, timp ce site-ul TGF este absolut oribil. D-aia nu stiam eu de acel tren. Trenul TGF era mai ieftin, insa nitel mai tarziu: la 21:10. Casa de bilete speciala a acestei firme era inchisa, deci biletul urma sa-l cumpar din tren. Intre timp zic ca am timp sa merg cu Robert sa beau un vin fiert (era 8 si 20, si 25, cam asa).

Vin 1.5 lei

Dupa un vin fiert de 1.5 lei ma intorc in gara. Trenul IR plecase deja. Era cam 9 fix. Si pe la si 5 constat eu ca acel tren privat nu mergea CATRE Bucuresti, ci VENEA de la Bucuresti. Trista viata. Acum, sa ma uit eu ca-s 2 panouri, unul de sosiri si altul de plecari? De ce as face asta?

M-am dus sa ma consolez cu un alt vin fiert. Inca 1.5 lei cheltuiti. Am prins trenul de 10:20, tot IR. Nu de ala ma temeam, ci de metroul bucurestean. Noroc ca l-am prins si p-ala la 11:10.

Sa nu uit sa va zic: si acest tren a ajuns mai devreme decat era programat. Pe la si 4 minute. La si 10 asteptam metroul in peron, jos. L-am asteptat vreo 5 minute, dar a venit.

In final, 3 lucruri mai am de spus:

1. Am fost uimit sa vad reactiile pozitive starnite de emisiunea mea. Inclusiv niste heitari precum Irina si Serban au apreciat prestatia mea. Serban a spus ca, probabil, m-am dopat cu praz. Pentru ca m-au laudat si ei merita un link.

2. Spre dezamagirea mea, am mers pe jos prin oras si nu m-a recunoscut nimeni. Pacat. Eram pregatit sa dau autografe.

3. Voi accepta cu placere o viitoare invitatie. Si nu e vorba doar de John, ci si de orice alta emisiune care ma doreste si care ma pofteste.

Va mai dau pentru ultima oara link-ul: www.prahovatv.ro, Emisiuni, Generatia lui John, 2 februarie. Acum trebuie sa-mi spuneti voi cum vi se paru. Si, mai ales, ca ma framanta demult intrebarea asta: E o idee buna sa-mi fac vlog? 😀 Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

 

Comments

comments

5 thoughts on “Inainte si dupa Generatia lui John

  1. Înțeleg să mă fi numit „heităr” în situația în care tu ai fi vreo ușă de biserică, însă alăturarea „reacții pozitive”, „heităr” și numele meu nu cred că își are rostul.

  2. Buna ideea cu vlogul, dar ar cam trebui să-i acorzi timp. Te mai așteptam prin Ploiesti,!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !