Importanta unei tari. Iphone 6 in Romania.

Importanta unei tari. Iphone 6 in Romania.

 

Pe scurt, contextul este urmatorul (toate cele 3 aspecte de mai jos sunt REALE):

1. Nu sunt fan Apple, nu sunt fan Iphone. Daca ar fi sa-mi iau vreun produs Apple, acela ar fi Ipad, acolo recunosc suprematia Apple.

2. Iphone 6 a fost adus in Romania de Quickmobile. Preturile le aflati de aici. Daca vrei sa-l castigi, viziteaza blogul lui Cristian China Birta, are acolo de dat un telefon. Prin aceasta, Romania intra pe harta lansarilor internationale a lansarilor.

3. Nu ma pricep foarte bine la Iphone, nu stiu ce aduce nou Iphone 6 si daca trebuie luat sau nu.

Acestea fiind spuse, opinia mea va fi data din cu totul alte perspective. Pe mne nu ma intereseaza ce le aduce romanilor, efectiv, acest device. Nu pot spune ca populatia este mai bogata daca a ajuns Iphone 6 in Romania.

Pot spune, insa, ca ma simt mai bine atunci cand stiu ca Romania este pusa pe picior de egalitate cu alte tari. Stiu, de asemenea, ce frustrant este sa nu ai toate facilitatile daca ai cont de Romania. Sunt posesor de PlayStation, unde daca ai cont de Romania ai foarte putine facilitati. Drept urmare, 90% dintre utilizatori au conturi de SUA, UK ori alte tari europene.

De asemenea, este importanta si imaginea Romaniei. Sa vina un strain in Bucuresti si sa vada ca Iphone 6 e si aici da bine. Da bine si pentru un roman sa stie ca telefonul la moda in tara X e si in Romania.

Tin minte cum povestea un amic, mers prin Japonia si Coreea de Sud, ca se simtea intr-o alta lume. Diferentele tehnologice dintre aceste tari si Romania erau IMENSE. Telefoanele aparute acolo au venit la noi dupa 1 an, unele n-au ajuns deloc. Se intampla prin 2009 treaba asta.

Nu in ultimul rand, fanii Apple din Romania se simt IMPORTANTI. Nu stiu cine sunt, poate i-am criticat candva, ce stiu este ca acum ei sunt RESPECTATI de catre compania Apple. Romania nu mai este o tara bananiera, ci este o tara la fel de importanta precum celelalte. Avem 3 mari operatori de telefonie mobila (prezenti pe atatea piete), avem atatea multinationale importante. Nu ma mir, este ceva firesc, insa in sinea ma bucur.

Importanta unei tari este data si de astfel de stiri. Nu sunt fan Apple, nu stiu daca as da bani pe el, acum cu siguranta nu (Dar nici daca as avea venituri mari tind sa cred ca nu), insa ma bucur ca a ajuns Iphone 6 in Romania. Daca-l voi castiga (la Chinezu) ma voi bucura si voi avea ocazia sa-l butonez. Pana atunci, voi asista de pe margine la duelul Iphone vs Android, un duel in care fiecare puncteaza in felul sau. Salutari ROMANESTI tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !