Implicarea ta conteaza!

Implicarea ta conteaza!

 

Cine are nevoie de promovare online? Toata lumea! Chiar si bloggerii? Mai ales blogerii! De ce? Pentru ca indiferent daca scrii de placere sau vrei sa castigi si bani din scris, trebuie sa stii cum sa-ti „vinzi” articolele. Prin promovare si continut excelent obtii un blog de calitate, cu niste rank-uri excelente. Astfel vei atrage colaborari numeroase cu toti acei sponsori la care, probabil, visezi.

Sigur, modulul Yoast SEO simplifica mult lucrurile, dar nu este de ajuns doar sa-ti optimizezi SEO un articol pe anumite cuvinte cheie care, apropo, daca nu stii sa le alegi tot degeaba, articolul trebuie transformat intr-un material viral, capabil sa se distribuie pe internet de la sine.

Foarte multi bloggeri scriu frumos si corect, insa cu toate acestea statisticile blogurilor lor sunt dramatice. Nu sunt apreciati si nici nu sunt cititi pe masura eforturilor lor. Nu stiu sa se promoveze sau nu au resursele economice necesare pentru a se promova. Articolul pe care il scrii reprezinta un produs, dupa ce ai obtinut produsul, trebuie sa il vinzi! Adica sa il aduci in atentia oamenilor, sa ii determini sa-l citeasca si sa ii transformi in cititori fideli.

Tot ceea ce facem pe internet reprezinta o afacere! Nu conteaza daca ai un magazin online, un site de prezentare sau un blog, website-ul trebuie sa indeplineasca niste conditii pentru ca oamenii sa-ti „cumpere” informatiile, produsele si/sau serviciile. Orice ai realiza, promoveaza-ti produsul. Fa-l sa se vanda. Fa-l celebru.

Cand vorbim de online marketing nu facem referire doar la optimizarea SEO. Sigur, pentru o pagina web de succes, cu sanse reale de a ajunge pe prima fila in Google pe anumite cuvinte cheie, serviciul de optimizare site este obligatoriu. Cu toate acestea, nu ar trebui sa te opresti la asta. Optimizarea SEO este doar o ramura a marketingului online, pe langa servicii SEO poti realiza campanii de video marketing, e-mail marketing, social marketing si asa mai departe. Orice idee ai avea, oricat de trasnita ti s-ar parea, aceasta poate fi folosita intr-o campanie publicitara.

In plus, nu esti singur si nici n-ar trebui sa actionezi singur. Avem nevoie unii de altii pentru a obtine succesul dorit. Toate parteneriatele pe care le facem pentru acea publicitate de care avem nevoie, pentru un banner, un link, un articol, un share sau un click, reprezinta o munca in echipa. Nu putem razbi unii fara altii chiar daca anumite site-uri sunt mai de succes decat altele. Diferenta o face capacitatea noastra de a lucra in echipa, deschiderea pe care o avem pentru promovare si, bineinteles, puterea financiara.

Unii oameni nu sunt capabili sa lucreze in echipa si nu vor sa se asocieze cu nimeni, nu se implica, nu ofera, nu primesc. Altii resping ideile de promovare si cred ca nu dau rezultate, iar cei mai multi considera ca publicitatea reprezinta o cheltuiala si nu o investitie. Daca gandesti asa, nu o sa ai un site de succes. Daca nu risti, nu castigi si daca nu investesti, nu obtii profit.

Avand sloganul „succesul tau este succesul nostru”, Bavali Expert SRL ofera servicii complete de optimizare SEO, video marketing si social marketing. Aceasta firma isi face treaba cu seriozitate si profesionalism si in plus, principalul obiectiv al echipei Bavali Expert SRL este acela de a depasi asteptarile clientului.

Vrei sa afli cum stai cu „succesul” pe internet? Esti curios cat de bun si optimizat este site-ul tau pentru motoarele de cautare? Solicita un audit SEO gratuit si vezi care sunt actiunile pe care ar trebui sa le demarezi pentru a beneficia de succesul dorit! Succesul tau este succesul nostru, al tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !