Imbracaminte pentru orice context

Voi aveti imbracaminte pentru orice context? Voi, fetele, dar si voi, baietii?

De exemplu, ca baieti, ar trebui sa aveti asa:
– O imbracaminte casual spre office, cu niste blugi clasici, pantofi, camasa si eventual sacou (Fie el si casual).
– Imbracaminte eleganta, costum, cravata, pentru ocazii speciale (nunti, botezuri).
– Imbracaminte pentru iesit in club (blugi taiati de exemplu).
– Imbracaminte de iesit cu prietenii, care poate cuprinde pantaloni 3 sferturi cu tricou.

Uneori, din N motive, exista mai putine variante. Sa vedem cum:
– La munca esti obligat sa mergi imbracat elegant. Sacoul, costumul si cravata sunt la ordinea zilei. E drept, la o nunta vei veni in chestii SI mai oficiale, gen camasa alba ori chiar costum alb.
– Cu prietenii te imbraci exact asa cum te imbraci cand iesi in club. Depinde ce cluburi frecventezi. Prin cluburile tale de cartier te primesc oricum.
– Unii au noroc de joburi unde pot merge cum vor. Un amic merge la job in pantaloni scurti. Nu doar ca nu este criticat, ci chiar este incurajat. Prea multa eleganta este prost vazuta in acel context.

La femei combinatiile sunt mult mai multe. Din acest motiv si magazinele de haine pentru femei sunt mai multe (si au gama mai variata de produse).

De exemplu, la o nunta poti merge intr-o rochie superba, dar si intr-un costum superb cu pantaloni. Fusta nu e chiar oficiala, dar nu poate fi complet exclusa. Este adevarat, la femei, in cazul rochiei, dar si in cazul fustei, diferenta dintre vulgar si oficial este uneori mica. Te poti imbraca sexy, te poti imbraca vulgar, te poti imbraca, insa, si precum o maicuta. Toate variantele sunt posibile.

In cazul cluburilor lucrurile stau nitel diferit. Au aparut, mai nou (nu stiu exact cat de recent), asa numitele rochii de club (pe internet am auzit de celebrele Rochii de club BBY). Nu ma pricep la moda feminina, stiu doar ca sunt foarte vandute prin magazinele online. Probabil in magazinele clasice situatia este identica.

Din acest punct de vedere pot sa rasuflu usurat: bine ca-s baiat. Desi printre amici eu is al mai pitiponc, totusi rasuflu usurat. La cat de narcisist sunt, daca as fi fost femeie probabil as fi dat toti banii din casa pe haine. Si apoi pe sifoniere, ca trebuie si acele haine sa fie depozitate undeva.

Voi aveti imbracaminte pentru orice context? Daca maine va schimbati jobul si vi se schimba cerintele vestimentare, ce va faceti? Salutari LA MODA tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !