Ilie Dumitrescu – cel mai nou nume care promoveaza pariurile sportive online

Ilie Dumitrescu – cel mai nou nume care promoveaza pariurile sportive online

De la o vreme, fosti mari fotbalisti romani, de prin Generatia de aur, au o noua ocupatie: pariurile sportive online. Si nu ca nu ar fi pariat si pana acum (sunt convins ca au facut-o de multe ori, poate chiar si pe vremea cand inca mai jucau fotbal, desi la acea vreme nu prea era online, ci doar offline), dar au trecut la un nivel profesional in care se implica in domeniu in calitate de „ambasadori de brand” ai unor agentii de pariuri sportive.

Pe internet, desigur, caci aceasta este noua „moda” in domeniu, de cand a devenit o chestiune legala. Si este si normal ca totul sa mearga spre internet, caci de fapt inseamna mai simplu, mai rapid, mai usor accesibil, mai prietenos si… mai „ieftin”, daca se poate spune asa (in sensul de a avea un „cost” mai mic din totalul castigurilor probabile, caci cotele sunt mai generoase).

Ilie Dumitrescu Pariuri

Cel mai nou nume care promoveaza pariurile sportive online: Ilie Dumitrescu. Cei care nu au auzit de el… inseamna ca sunt mult prea tineri. O simpla cautare pe Google si veti afla ca este un fost mare fotbalist roman care a atins apogeul carierei alaturi de Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, la Campionatul Mondial de Fotbal din SUA, din 1994. Atunci, Ilie Dumitrescu a marcat 2 goluri in meciul cu Argentina, trimitand Nationala noastra in sferturile de finala (cea mai buna performanta de pana acum). Si cand ma gandesc ca am pierdut cu Suedia la loviturile de departajare, adica la noroc…

Cum spuneam, Ilie Dumitrescu a intrat acum in lumea pariorilor, in calitate de specialist. Acesta este ambasador de brand al casei de pariuri online Unibet, una dintre cele mai importante din Europa, cu o pozitie de top si in Romania. Ilie Dumitrescu este in ultimii ani inclusiv comentator sportiv pe la TV, avand de-a lungul timpului contracte de colaborare cu mai multe televiziuni.

Astfel, pentru pasionatii de pariuri sportive, Ilie Dumitrescu va oferi inclusiv analize ale meciurilor de fotbal, poate chiar pronosticuri, sfaturi de pariere (cam asa fac ambasadorii de brand, nu se rezuma doar la a zambi in reclame). Aceasta agentie are la nivel international si alte „marci” partenere din lumea sportului, nume sonore precum Glenn Hoddle, Lothar Matthaus si Brian Laudrup. Ar fi bine daca acest interes in crestere in Romania pentru sport, la nivel comercial, s-ar materializa si in performante pe stadioane…

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !