Ieri azi maine si oricand

Ieri azi maine si oricand

 

 

O aventura de-o noapte se poate transforma, uneori, in ceva permanent. Nici nu trebuie sa iei deciziile cele mai bune. Uneori stangaciile dau savoare momentului.

Cum vi se pare sa iti petreci noaptea alaturi de un strain, pentru ca apoi sa pleci DIN PROPRIA CASA, lasand acel strain singur, fara posibilitatea de a pleca pana seara? Cum vi se pare ca strainul sa plece din casa ta, fara ca tu sa-i iei numarul de telefon? Ma rog, strainul, in cazul de fata, este o ea.

Care ea se intoarce in casa ta, dupa o luna, pentru a-ti da peste cap viata. Iti da o veste care cu siguranta iti va schimba viata. In bine sau in rau.

Ti s-a intamplat si tie ori ti se va intampla. Ieri azi maine si oricand.

Ce v-am povestit mai sus este un spectacol de la Teatrul Rosu, cu Victoria Raileanu si Conrad Mericoffer in distributie, spectator regizat de Conrad Mericoffer. Spectacolul nu are contraindicatii, nici ca varsta, nici ca status social. Va fi savurat de absolut toata lumea.

Despre Ieri azi maine si oricand au mai scris Paul Dutu si Raluca Uluiteanu. Desi o astfel de intamplare este posibila Ieri azi maine si oricand, un astfel de spectacol nu este posibil Ieri azi maine si oricand. Din acest motiv va recomand sa mergeti sa-l vedeti.

Si ca sa vedeti cum se POTRIVESC lucrurile, acesta este ULTIMUL articol inainte de cel aniversar. Maine, 5 iulie, blogul meu implineste 2 ani. Asadar, Emilcalinescu.eu a fost, este si va ramane alaturi de cititorii sai. Ieri azi maine si oricand 🙂 Ce bine s-a potrivit acest articol. Salutari TEATRALE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !