Husa nu este doar pentru protectie

Husa nu este doar pentru protectie

 

 

De ce o femeie se duce la coafor des? De ce isi vopseste parul des? De ce simte nevoia sa-si schimbe freza des? Din acelasi unic motiv: dorinta de schimbare.

Stiti ce reactie am auzit acum ceva timp, cand o amica s-a intalnit cu colegele de liceu? „Bai, jumate inca mai au aceeasi frizura”. Era de rau, nu de bine.

Pentru barbati discutia e plictisitoare. Un device e bun pentru ce stie sa faca, nu pentru cum arata.

Exista, totusi, un grup din ce in ce mai mare de barbati pentru ca designul e foarte important. Sunt acei barbati care inteleg ca spre deosebire de femei, barbatii nu (prea) poarta bijuterii. Singurele bijuterii acceptate sunt ceasul si telefonul.

Apoi, este vorba strict de cat de bine te simti tu. Tu esti fericit cu telefonul pe care-l ai? Nu te-ai plictisit de el? Acelasi telefon negru, a carui carcasa, pe spate, deja s-a jumulit? Si da, sa stiti ca mai grave decat zgarieturile de pe ecran sunt zgarieturile de pe spatele telefonului. Spatele sta pe cele mai diverse suprafete, deci el trebuie protejat mai bine decat ecranul.

Huse Allview

Acum, vad ca exista o gama variata de Huse Allview. Cineva ma intreba, destul de revoltat, de ce si-ar lua cineva husa pentru Allview. De ce ar exista o gama varianta de huse Allview P8 Energy? Raspunsul e mai simplu decat credeti: telefoanele ieftine au nevoie mai mare de protectie decat cele scumpe. Iar cei care cumpara Allview o fac pentru ca nu au bani sa-si schimbe telefonul la 6 luni.

Are rost sa iei husa pentru Iphone? Are rost daca gandesti cum am zis initial: sa arate altfel, exista o gama misto de culori la husele pentru Iphone. In plus, pentru a-i proteja spatele, ca-l pui pe tot felul de suprafete. Altfel, ecranul de Iphone nu are atat nevoie de protectie, cum are, de exemplu, ecranul de Allview.

Husa nu este doar pentru protectie, iar partea protejata nu trebuie sa fie doar ecranul. De fapt, unii nici macar nu-si iau husa pentru ecran, isi iau doar pentru spate. Si nu e deloc gresit. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

 

Comments

comments

One thought on “Husa nu este doar pentru protectie

  1. Intr-adevar e necesar sa ai husa la telefon, pe langa design si diversivitate, se mai intampla sa iti scape telefonul cand nu te astepti :). In plus husele prezentate sunt la un pret mai mult decat accesibil.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !