Hosting profesionist

Hosting profesionist

 

Acum 2 ani scriam un articol despre firma mea de hosting. Tot ce scrie acolo este adevarat. Fix asa s-a intamplat.

Sunt client namebox, ca despre ei este vorba, de peste 2 ani. Pe 4 iulie 2012 am scos emilcalinescu.eu, iar pe 29 noiembrie 2012 am scos si minunat.eu. Sunt gazduite in acelasi loc, pe acelasi pachet de gazduire.

Am avut cateva mici probleme, site-ul mi-a picat de cateva ori. Erau niste atacuri, am trecut cu bine peste ele. Era si vina mea, fiind vorba de un plugin (de rating al comentariilor) care crease o vulnerabilitate in site. Am trecut peste. Atat ei, cat si alti prieteni m-au ajutat sa trec peste acele atacuri. Niste asiatici plictisiti chiar voiau sa aiba o ocupatie ziua.

Hostingul meu este, recunosc, unul ieftin. Unii zic ca e prea ieftin pentru nivelul la care am ajuns. Asta a fost si ideea: sa pornesc cu ceva ieftin. CU cat avansez cu atat imi upgradez (nu-mi place romengleza, dar sunt nevoit sa folosesc cuvantul) contul. Pentru bloggerii incepatori pachetul meu, de begginer (ca asa se cheama) este ideal. E drept, intre timp au aparut firme concurente, cu pachete mai ieftine, dar eu prefer sa recomand ceva ce am. Ceva ce stiu.

Acum, insa, Namebox ofera un nou servicii, de servere SSD. AICI gasiti toate detaliile. Preturile sunt pe masura, noul serviciu adresandu-se celor care poseda magazine online ori site-uri care necesita resurse mari.

Care sunt avantajele acestui serviciu? Pai:

– Cu 300% mai multa performanta decat serviciile VPS clasice.

– Back-up zilnic prin Idera. Daca n-ati patit-o niciodata nu stiti cat de important este un back-up zilnic. Numai cine n-are blog nu stie.

– Administrare prin SolusVM – un panou de control unic, extrem de util. Cine l-a folosit mi-a spus ca este extrem de util.

– Namebox se lauda ca foloseste doar echipamente enterprise cu vechime de maxim 2 ani de zile. Pretul minim este de 15 euro pe luna, putand ajunge, pentru pachetul cel mai scump, la 85 de euro pe luna. Pentru un blogger este o suma exorbitanta, pentru un site mare, un magazin online eventual, este un mizilic.

Este alegerea voastra daca veti opta sau nu pentru acest nou serviciu de la Namebox. Nu, sa nu intelegeti ca cel mai ieftin pachet de gazduire aici este 15 euro. Exista si solutiile clasice, mai ieftine, pentru cei aflati la inceput de drum.

Un hosting profesionist este o baza buna de plecare pentru un site bun. Nu este o conditie suficienta, dar este una absolut necesara. Salutari BLOGOSFERICE tuturor si multa inspiratie in alegerea noului hosting!

 

 

Comments

comments

One thought on “Hosting profesionist

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !