Hosting potrivit

Hosting potrivit

 

 

Ma tot intreaba lumea de un hosting potrivit. Unde sa mearga sa-si gazduiasca blogul, de ce acolo si nu in alta parte, cat de SERIOSI sunt acestia si cat de seriosi sunt ceilalti? Intrebari, intrebari, intrebari. Raspunsuri putine. Voi incerca sa clarific nitel lucrurile. Ca de obicei, punctual. Asadar:

1. Stabiliti, prima oara, ce site vreti sa gazduiti. Ca sa stiti ce sa cautati, trebuie sa stiti ce aveti nevoie. Si aici trebuie sa stiti urmatoarele lucruri:
– Scoateti bani din blog? Daca da, o investitie serioasa se justifica. Daca nu, trebuie sa va puneti urmatoarea intrebare: cati bani sunteti dispusi sa investiti intr-un hobby?

– Ce trafic veti avea? Nu aveti trafic mare din prima, nu? Atunci de ce sa luati, din start, un pachet imens. Puteti face upgrade oricand. Puteti, de asemenea, sa va mutati la alta firma. De ce sa platiti 1 an de zile un pret mare daca acesta nu se justifica?
– Ce fel de blog este? Unele bloguri necesita poze multe. Daca e blog de fotografie, trebuie sa luati un plan de hosting cu spatiu nelimitat. Daca e un blog personal, s-ar putea sa nu se justifice. Zic.

2. Vedeti ce site-uri/blog-uri gazduiesc dansii. Vedeti cum merg, cat de repede se incarca. Daca mai si cunoasteti pe cineva gazduit acolo, puneti intrebari. Vedeti ce va zice.

3. Informati-va cu privire la suportul tehnic. Vedeti cat de repede rezolva problemele tehnice, cum raspund la emailuri. Chestii de genul.

4. Vedeti cat de des pica blogurile respectivilor. Chiar daca rezolva repede problema, parca nu-ti convine sa-ti pice blogul constant.

5. Vedeti cat mai multe optiuni. Ca-n magazin: nu va opriti la primul produs, mergeti sa vedeti cat mai multe. Informati-va si vedeti ce vi se potriveste.

Acum urmeaza o discutie interesanta, pe care am avut-o candva cu un amic (acum vreun an cred): sa alegem o firma care e de cativa ani pe piata sau sa merg la unii noi? Este greu de spus acest lucru. Experienta conteaza, dar nu dam o sansa si celor noi? Eu as da o sansa celor noi, nu toti sunt cu dorinta de a insela. Eu am trimis o amica la o firma de hosting cu vechime de sub 1 an si e foarte multumita de ei.

De ce hosting romanesc si nu strain am mai scris. Voi reveni intr-un articol viitor. Trebuie, ce-i drept, sa raspundeti si la intrebarea asta.

Daca ati gasit sau nu un hosting potrivit tine doar de voi. In final mentionez faptul ca acest articol a fost scris pentru firma de hosting cilv.ro. Eu va las si urez salutari POTRIVITE tuturor! 🙂

One thought on “Hosting potrivit

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !