Happy New Year – Misiunea: Un An Nou Fericit!

Happy New Year – Misiunea: Un An Nou Fericit!

 

Avand in vedere ca eu am scris pe Cinemil despre acest film si avand in vedere ca EmilCalinescu.eu este PARTENER MEDIA al acestui film, am zis ca aici sa dau cuvantul altcuiva. Daniela Cristina Lazar este o mare fana a filmelor indiene si a vrut sa ne impartaseasca impresiile de la premiera filmului Happy New Year – Misiunea: Un An Nou Fericit!

In acest film il avem ca actor principal pe Charlie (seducatorul Shahrukh Khan) , care de 8 ani incearca sa-si razbune tatal (Manohar) , care a fost acuzat de furtul diamantelor Shamilar. Adevaratul hot este, de fapt, Charan Grover, cel care a facut in asa fel incat bietul Manohar sa fie gasit vinovat pt fapta lui.
Cu ajutorul mass-mediei, Charlie descopera ca diamantele vor fii duse in Dubai, in ajunul Craciunului. In asa fel, isi da seama cum sa se razbune cel mai bine : furandu-i diamantele si inscenandu-i acest lucru lui Charan si fiului sau. Pt a face acest lucru, isi face o echipa alcatuita din : Jag (un tip care se enerveaza cand cineva spune ceva rau de o mama) , Tammy (un grasanel care sufera de epilepsie), Rohan (un hacker) si Nandu ( un tip care arata exact ca fiul lui Charan; au nevoie de el pt ca Vicky (fiul lui Charan) este singurul care poate accesa ”seiful” unde sunt puse diamantele). Ajunsi in Dubai, acestia afla ca doar cei care participa la Campionatul Mondial de Dans se pot caza in acel hotel unde se afla diamantele, dar niciunul dintre ei nu stiu sa danseze!! Este, oare, singura lor sansa prin care pot fura diamantele? Daca da, se vor descurca sau vor fii trimisi acasa? Ramane sa aflati vizionand filmul. ESTE SUPERB! Il recomand cu caldura.
1. Ce mi-a placut :
– cand Tammy a facut o criza de epilepsie pe scena, si toti au inceput sa ”danseze” ca el :))
– cand Deepika a incercat sa fie serioasa si sa-i comande, dar fiind asa micuta pe langa ei, numai teama nu inspira :))
– cand Shahrukh (Charlie) a salvat acel copil din cealalta echipa
– cand Jag auzea ca cineva zicea ceva rau de ma’sa :)))
– cand Tammy incerca sa-si savureze banana/sucul/tortul :)))))
– dansul, culoarea , fazele comice, suspansul pana-n ultima clipa
– a fost superb

2. Ce nu mi-a placut :
– cand i-a anuntat Charlie ca, de fapt, taica’su a fost omorat, si nu trimis in puscarie 🙁 a fost trist momentul…

Lazar Cristina Daniela


Multumesc, Daniela, pentru articol. Happy New Year – Misiunea: Un An Nou Fericit! este deja in cinematografe, din 19 decembrie, fiind distribuit in Romania de BML Movie Entertainment. SalutariINDIENE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !