Happy end

Happy end

 

O tanara are grija pana la aproape 30 de ani de o batrana. Tanara Liz ingrijea batrana, iar aceasta o ajuta cu bani. Batrana, simtindu-se datoare, i-a lasat tinerei Liz apartamentul in care statea.

La 30 de ani Liz se trezeste singura. Nu avea prieteni, nu avea pe nimeni. Pentru a-si gasi jumatate se decide sa dea anunt la matrimoniale. Prin casa ei trec o gramada de personaje: un vatman, un poet, un contabil, un macelar, un anarhist, un instalator, un cersetor si inca cineva. Nu, pe ultimul va las pe voi sa-l descoperiti ­čÖé La fel cum va las sa descoperiti si de ce tanara Liz nu a ramas cu niciunul dintre aceste personaje.

Interpretarea actorilor este la inaltime:

Happy End poster

– Tudor Istodor intruchipeaza, pe rand, toate personajele masculine enuntate mai sus. Reuseste sa treaca cu naturalete de la unul la altul, fiind la fel de credibil in toate aceste roluri. Cel mai greu rol, dintre toate acestea, cred ca este cel de cersetor. S-a achitat, insa, cu brio de sarcina. Rolul MEU preferat ramane, totusi, cel de poet. Un poet nebun. La propriu ­čÖé

– Raluca Aprodu are de interpretat un singur personaj, pe tanara Liz. Aceasta se schimba, insa, dupa fiecare experienta pe care o are. Este o prezenta extrem de placuta, la final, la aplauze, ii dadusera lacrimile. Erau lacrimi sincere, intrase la propriu in rol. O actrita pe care o voi urmari cu atentie in continuare. Eu o tin minte din Fa tu primul pas, desi am mai vazut-o si in alte spectacole. Mai multe despre ea puteti afla din interviul dat lui Judy Florescu:

Spectacolul Happy End este un spectacol amuzant (daca va zic CE FEL de umor are fac spoiler) si sensibil in acelasi timp. La final catorva spectatori le-au dat lacrimile. Despre spectacol a mai scris Judy Florescu in Ziarul Metropolis, iar despre el mai am de spus trei lucruri: este regizat de carcotasul Alex Bogdan, este scris de catre Zsolt Posgai (titlul original fiind Lisellote in May) si se joaca la Teatrul Godot. La final se lasa cu aplauze ­čÖé Salutari TEATRALE tuturor!

Happy End Final

2 thoughts on “Happy end

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !