Hangover 3 – Marea Mahmureala 3

Printre cele mai asteptate filme ale anului 2013 s-a numarat si Hangover 3 – Marea Mahmureala 3. Pana acum s-a dovedit ca la pomul laudat nu prea trebuie sa te duci cu sacul, pentru ca, cu o singura exceptie (Star Trek), toate celelalte mari hit-uri s-au dovedit a fi dezamagitoare. Despre Hangover 3 – Marea Mahmureala 3 nici macar asta n-as putea spune, pentru ca totul tine de perceptia fiecaruia.

Primul lucru pe care-l putem spune despre Hangover 3 – Marea Mahmureala 3 este ca este mult diferit fata de celelalte. Lucrurile au stat de fapt asa: prima parte a fost absolut geniala, toata lumea a fost impresionata de acea comedie care venise cu ceva total nou. Partea a II-a a fost oarecum dezamagitoare pentru ca nu venise cu nimic nou. Era o copie a primei parti, doar decorul era schimbat. Criticile au curs fix in aceasta directie si oamenii cereau ceva DIFERIT!

Iar producatorii au luat o decizie interesanta: au facut un alt film, 21 & over – Marea Matoleala, unde au imprumutat stilul si glumele din Marea Mahmureala, dar cu personaje schimbate. Iar decizia in privinta francizei Marea Mahmureala era simpla: o incheiem. Si toata reclama din jurul Hangover 3 – Marea Mahmureala 3 era bazata pe FINALUL EPIC al trilogiei. Nu ni se zicea in ce consta, in trailer erau niste faze, funny ce-i drept, dar din care nu prea intelegeai absolut deloc ce urma sa se intample. Totul era un mister, totul urma sa te duca in sala de cinema de unde urma sa afli cum se termina „trilogia ta preferata”.

Al doilea lucru la fel de important, pe care-l observasera in sala foarte multi bloggeri: unde e betia/mahmureala? Ea a venit, insa la final, probabil pusa acolo doar ca sa-si poata justifica titlul. Faza de final insa face toti banii: este cireasa de pe tort si este scena care-ti ramane in minte. E pusa si intentionat la sfarsit, multa lume avea impresia ca se terminase filmul, eu unul am vazut-o din picioare si nu de pe scaun. Oricum, se merita sa stati pana la final pentru acea faza.

Al treilea lucru important (si cu el inchei): filmul este o comedie foarte buna. De ras veti rade cu pofta, nu veti regreta alegerea facuta. Daca ar fi sa ma refer la calitatea poantelor, cred ca este peste partea a II-a. Da, nu radem de betia unora, insa avem belsug de glume. Legat de glume, Simona imi zicea dupa film ca m-a auzit razand zgomotos la replica lui Chow: E cool sa faci rau oamenilor. Haterul din mine era fericit sa auda asta :))

Per total as putea spune ca Hangover 3 – Marea Mahmureala 3 m-a surprins, insa nu m-a dezamagit. Ma asteptam la cu totul altceva, dar per total a iesit ok.

O singura nedumerire am: chiar se va incheia seria? Dupa reclama facuta pare ca da, daca o ignoram insa si ne uitam efectiv la film putem intui o continuare. Oare ce vor alege producatorii: sa isi faca de ras oamenii de publicitate facandu-i mincinosi sau sa isi respecte cuvantul dat? Daca stau sa ma gandesc, ar putea merge un film cu actiunea petrecuta inainte de primul Hangover, gen cum s-au cunoscut ei. Vointa si bani sa fie, ca idei sunt ­čÖé

In final, precizari tehnice: Hangover 3 – Marea Mahmureala 3 este adus in Romania de Media Pro Distribution si este de vineri in cinematografe.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

2 thoughts on “Hangover 3 – Marea Mahmureala 3

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !