Haine pentru barbati

Haine pentru barbati

 

Ma intreba o amica, nu demult, de ce exista haine pentru barbati in magazinele de dama. Cauti bluze dama si, pe langa acestea, gasesti si blugi barbati. Intrebarea care se pune este De Ce?

Incerc sa raspund la aceasta intrebare. Dau 4 posibile raspunsuri, care nu se exclud intre ele. Asadar:

1. Multe femei care isi fac cumparaturi de pe net cumpara, de fapt, si pentru barbatii lor. Ele sunt specialiste in moda (in familie), asa ca trebuie sa cumpere si haine barbatesti. Ideal este sa le atragi cu haine bune in acelasi loc, pe acelasi site. Ele poate nu au de gand sa cumpere haine pentru barbati, dar daca vad ceva interesant poate-poate 🙂

2. Nu este profitabil sa faci un magazin exclusiv masculin. Este nisat, dar este prea nisat. Barbatii isi cumpara rar haine. Da, exista magazine exclusiv masculine, deci se poate. Dar sunt putine.

3. Optimizarea este destul de problematica. Poti cauta Haine ieftine, Haine bune, Haine de ocazie, cautari care nu contin sexul. Este pacat sa ratezi cateva cautari bune. In plus, ocaziile sunt, de multe ori, comune: trebuie sa mergi la o nunta (ei ii trebuie rochie, lui ii trebuie camasa), la un botez ori la o petrecere sofisticata. Se economiseste timp, indiferent cine cumpara hainele in familie.

4. Paradoxal, barbatii cumpara mai mult de pe internet. Sunt mai prieteni cu internetul si cu tehnica. Femeile ar cumpara mult, dar ele inca vor sa mearga prin magazine. Daca barbatii cumpara, e clar ca trebuie ca acel magazin sa aiba ceva si pentru ei.

In plus, ca o chestie de gust, mie-mi plac magazinele complete. Imi place sa devin fidel unui magazin si sa cumpar acolo si pentru mine, dar si cadouri pentru altii.

Da, haine pentru barbati se vand mult mai putine decat se vand haine pentru femei. Se vede si la oferta: sunt 2 pagini de camasi pentru barbati si 5 pagini doar cu bluze. Salutari BLOGOSFERICE tuturor! 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !