Haine online … ieftine !

Magazinele de haine online au inceput sa impanzeasca internetul. Dupa electronice si electrocasnice, magazinele de haine sunt pe locul 2. Vrei sa-ti faci o afacere proprie? Deschizi un magazin de haine.

Haine scumpe, haine ieftine, important e sa vii cu ceva „nou”. Unii au haine de firma, bineinteles mai ieftine. Altii vin cu haine mai ieftine ca-n Europa. Tricou de 5 lei, de 7 lei. Bineinteles, datorita taxelor de transport, trebuie sa iei mai multe. Cat mai multe. Asta e esenta: vanzari cat mai multe. Cand vezi ca ai vanzari, fie si la cele mai ieftine produse, stii ca poti creste pretul. Azi 1 leu, maine 2 lei.

Cumparaturile online au si avantaje si dezavantaje. Daca stii de unde iei, daca te informezi inainte si-ti stii drepturile, sansele sa iei teapa sunt minime.

Cateva sfaturi cand cumparati haine de pe net:

1. Cumparati la inceput putine. Chiar daca „luati teapa” cu taxele de transport, e bine sa testati pe o cantitate mica. Eventual combinati-va cu cativa prieteni, pierdeti fiecare 15-20 de lei, dar nu mai mult.

2. Interesati-va de acea firma. Gasiti site-uri si forumuri unde se discuta despre asta. Vedeti ce se spune despre firma de unde vreti sa luati.

3. Vedeti vechimea firmei. O firma cu 3 ani de experienta are clar un avantaj.

4. Uitati-va la detalii. Va dau o adresa, un numar de telefon? Sau e doar o casuta postala? E un detaliu important.

5. Urmariti site-ul cateva zile, poate chiar o saptamana. Vedeti cat de des se actualizeaza. Daca intr-o saptamana nu se actualizeaza, ori chiar in 2 saptamani, e clar ca e semn prost. Un magazin de haine online trebuie sa aiba un site actualizat. In fond ei cu asta se ocupa, nu?

Daca ati luat teapa imi pare rau. Dar macar data viitoare veti fi mai precauti ­čÖé

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

ps: Daca ati luat teapa cu vreun magazin de haine online si sunteti bloggeri, nu ezitati sa dati de veste ; singura noastra arma este cuvantul !

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !