Haine noi de Paste

Dupa cum stiti este o traditie sa iti iei haine noi de Paste. La haine is mai pitiponc de felul meu, insa anul asta, din multe motive, nu am luat nimic. Totusi, am zis sa iau haine noi de Paste bloguletelor mele, nu d-alta, dar ele merita hainute noi (ele produc bani, pana una-alta).

Sa va arat ce le luai.

1. Intai si intai, acest blog are tema noua. Dupa parerea mea, ii iese mult mai bine in evidenta continutul, combinatia de culori nu este obositoare, per total e ok. Si are, zic eu, un ton mai serios. Sau se straduieste macar ­čÖé

2. MINUNAT.EU arata ca un Windows 8. E drept, mai trebuie mici modificari acolo, dar per total imi place. Dintotdeauna am zis ca blogul acela trebuie sa fie cel mai colorat. Prea multa plictiseala acolo. Iar combinatia de culori este vesela, nicidecum obositoare.

3. Pe blogul vechi am si tema noua, dar si SLOGAN nou. Am renuntat la STUDENTUL MINUNE V-O SPUNE PE BUNE, alegand acum AICI mi-am inceput bloggingul. Este adevarul si numai adevarul !

Pe langa infatisarea blogurilor am facut si bannere noi. Toate sunt in dreapta, insa vi le arat si aici.

Bannerul de mai jos este pentru ACEST blog. Este singurul care are o poza cu mine. Poza cica e serioasa, una dintre cele mai serioase poze roz pe care o am (asa mi s-a spus). Daca va place si vreti sa-i dati LIKE puteti intra AICI.

Urmatorul banner este pentru blogul minunat. Am zis ca trebuie scris, iar fondul este, pe cat se poate, culoarea de pe blog.

In sfarsit, acesta este bannerul blogului vechi:

Nu stiu altii cum sunt si cu ce se lauda, dar copiii mei virtuali isi trasara haine noi de Paste. Acum e randul vostru sa va spuneti parerea. Dupa cum ati observat, dupa fiecare link al blogului (si comentariu) aveti un sondaj. La fel stau lucrurile in cazul bannerelor. Rog, deci, sa va spuneti parerea despre ele. Chiar am nevoie de feedback-ul vostru.

Apropo, aceste haine noi de Paste se datoreaza si lui Marin Apostol. El s-a luat de infatisarea bloguletelor mele in interviu, asa ca am fost cam obligat sa le infrumusetez. Iar blogul vechi avea o tema prea simplista pentru mine. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

ps: Nu-mi sariti in cap pentru ca scriu de Haine noi de Paste in loc sa pun bancuri crestinesti. Daca vreti asemenea bancuri CLICK AICI pentru ca N-O SA VA VINA SA CREDETI !

ps2: Nu mi-oi fi luat io Haine noi de Paste, dar tot am cu ce sa ma laud. Uitati-ma, in toata splendoarea mea ­čśÇ

Poza facuta inainte de spectacolul Oscar si Tanti Roz

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !