Haine ieftine … online

Vad o invazie de site-uri (magazine online) de haine. Fiecare vine cu ceva nou si deosebit: unii au haine de firma, altii au cele mai ieftine haine, altii au cele mai colorate haine, altii pe cele mai serioase. Fiecare are ceva in plus.

Iar comparatia cu magazinele de electronice si electrocasnice este iminenta. Ce avem acolo si nu avem la haine? Ati ghicit: agregatoare de preturi. Cand gasesti o super-oferta la magazinul online X primul instinct este IA HAI SA VAD CAT E LAPTOPUL ASTA LA CONCURENTA. Acolo e simplu insa: ai modelul exact si fix acelasi model va fi peste tot.

Cum facem insa la haine? Cum vedem cand sunt reduceri haine prin magazine, fie ele si online? In final cu totii ne dorim haine ieftine, nu?

Se pare ca exista incercari timide. Un site care te anunta de ofertele de pe alte cateva site-uri. Este un inceput (sa-i zicem promitator), insa mai mult de atat nu stiu ce s-ar putea face. Nu exista un model unic de tricou, ci exista mii de modele. La fel si la camasi ori sacouri. Sa nu mai vorbesc de hainele de dama, unde avem o gama extrem de variata.

E adevarat, asta cam este salvarea magazinelor clasice de haine. Inca mai exista placerea shoppingului in magazinele clasice, iar online-ul aici nu poate inlocui complet „offline-ul”. Sa vedem insa ce ne rezerva viitorul, cum s-ar zice „never say never”.

La mine lucrurile sunt simple: tocmai am comandat niste lucruri de la un magazin online. Si experienta (placuta) cu acest magazin ma face sa ma uit mai cu atentie in viitor la magazinele online de haine. Este un inceput pentru mine.

Cam atat am avut de spus. Astept reactiile voastre cu privire la cumpararea de haine de pe internet in special, dar si la shoppingul online in general.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

2 thoughts on “Haine ieftine … online

  1. Eu imi achizitionez hainele onlien de mai bine de un an… pot sa cuprind mai multe magazine decat as putea vizita offline.

  2. Nu prea am comandat online din doua motive. Unul: nu am avut card pana de curand (sau mai bine zis nu am avut bani pe card) si doi: nu am avut incredere prea mare in marfa de online.
    Am cumparat totusi acum ceva vreme o pereche de ghete sport Puma (de condus) de la un magazin online. Am vizitat si cateva magazine online de „firma”, sa zic asa (Decathlon, Intersport) dar nu m-au incantat pantofii sport sau ghetele de acolo.
    Am luat pana la urma de la Originals.ro si sunt foarte multumit de alegere. Incaltarile arata mai bine in realitate decat prezentate pe site.
    Asta ma face sa mai cumpar incaltaminte sau haine online daca voi mai vrea ceva.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !