Hai la Noe

UPDATE: Concursul HAI LA NOE s-a incheiat. Andrew Smith este castigator. Va putea sa mearga la film de astazi pana duminica, in Sun Plazza. Felicitari ­čÖé

Daca prima oara cand v-am invitat la Noe o faceam „din auzit” (#pesurse, cum ar zice bloggerii), de data asta recomand in cunostinta de cauza. Am vazut filmul, mi-a placut, am si scris despre el. Asa ca va indemn Hai la Noe.

Iar ca sa va dau un impuls va anunt ca mai am o invitatie de dat. Cum timpul este scurt (nici Noe nu a avut, de fapt, prea mult timp la dispozitie), anunt asa: Concursul dureaza fix 2 zile. Pana marti seara inclusiv. Apoi se alege castigatorul, iar castigatorul va putea merge de miercuri pana duminica, in oricare din zile, la Cinema Sun Plaza.

Pentru a castiga trebuie sa faci urmatoarele:

– Like paginii Ro Image 2000;
– Like paginii acestui blog, aka EmilCalinescu.eu;
– Acum vine partea importanta: pentru ca am chef de caterinca, va provoc si pe voi la caterinca. Asadar, voi premia cel mai amuzant comentariu. Puteti inventa bancuri cu Noe (am deja in articolul meu cateva) ori cu Sfarsitul lumii, puteti spune, intr-un mod amuzant, de ce vreti sa vedeti filmul ori puteti sa ironizati pe oricare actor din film. Ideea este sa rad. IMPRESIONEAZA-MA, FA-MA SA RAD CU LACRIMI … Comentariul trebuie dat tot prin intermediul platformei facebook.

Deadline-ul este, asa cum am zis, maine seara.

Hai la Noe. Nici nu stiti ce pierdeti ­čÖé Salutari APOCALIPTICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

One thought on “Hai la Noe

  1. Pingback: Hai la NoeBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !