GuestPost: Solar legume profesional regal fermierul 8x46m vindeca dependenta de dispozitive

Solar legume profesional regal fermierul 8x46m vindeca dependenta de dispozitive

Copiii din generatiile trecute aveau libertatea de a se juca si de a asculta povesti, dar aveau si responsabilitati. Ei puteau fi vazuti alaturi de parintii lor pe campuri si in livezi, erau conectati la natura si educati sa iubeasca si sa lucreze pamantul.

Sub indrumarea parintilor, a bunicilor si strabunicilor ei invatau semnele pamantului si ale cerului. Stiau cand va ploua, cand se pregatea o arsita puternica, cand a dat grindina undeva in apropiere. E rau ca omul sa nu se ghideze dupa aceste semne ale naturii si sa traiasca „artificial” ca in eprubeta.

In prezent, ei stau cu ochii lipiti de ecrane din fata carora nu se misca zeci de ore.  Daca parintii i-ar lua din nou sa lucreze pe masura puterilor lor in gradina, s-ar spune, probabil, ca sunt exploatati.

Inchisi in camerele lor, uitandu-se la filme sau la desene animate violente, copiii de astazi devin si ei morocanosi si violenti, fiindca nu isi fac timp sa vada liliacul inflorit, sa simta mirosul salcamului plin de flori, sa se plimbe prin iarba plina de roua diminetii.

 Un solar legume profesional regal fermierul 8x46m vindeca sedentarismul si dependenta de dispozitive. Mai intai, copilul va intra in lumea plantelor din curiozitate. Va fi atras de miracol: de felul in care dintr-un rasad mic sau dintr-o samanta minuscula se ajunge la plante de 1 metru sau 2 metri, capabile sa sustina greutati de 3-4 kilograme.

Copilului i se pot da sarcini simple: sa dea drumul robinetului de la sistemul de irigatii si sa il opreasca, sa intinda si el folia de mulcire si sa caute greutati care sa fie puse la capete, sa vina cu cosul si sa culeaga vinete pentru salata, conopida, rosii si tot ce mai este nevoie pentru prepararea hranei.

Solarul seamana cu un basm, fiindca in el, plantele cresc de doua-trei ori mai repede ca plantele din camp liber.

Cu un solar in spatele sau in fata casei nimeni nu isi mai permite sa stea pur si simplu in fata televizorului sau sa bea bere dupa bere, motivand ca bea de inima rea, fiindca a fost disponibilizat.

In compania plantelor, norii tristetii dispar. Cand plantele rad a recunostinta in fata celui care le ingrijeste, ingrijorarile fermierului dispar una cate una, fiindca stie si el ca Ilie Moromete ca din solar vor iesi mii de kilograme de legume, iar din vanzarea lor vor fi achitate toate datoriile, ba va mai raman si bani pentru concediu.

Solarul salveaza un teren de buruieni si de tot ceea ce ar fi mai putut sa fie, daca nu era cultivat corect si daca nu s-ar fi investit in el. Uneori romanii inimosi sunt atat de tristi, incat le vine sa planga, vazand terenuri acoperite cu mormane de gunoaie. Buruienile si maracinii fac imposibila trecerea, iar starea omului se schimba la vederea acelui loc aflat in paragina.

Un teren necultivat este ca un parinte batran care dupa ce si-a indeplinit menirea pe acest pamant este parasit de copiii sai, cand are cea mai mare nevoie de ei.

Pentru locul acela pe care cresc buruieni si pe care se arunca electrocasnice pe jumatate ruginite si sticle si butoaie din plastic este posibil ca un strabunic sa se fi imprumutat in banca sau sa se fi intors ranit din razboaie.

Si pamantul are suflet si abandonul il doare cel mai tare. Daca nu ar avea sensibilitate, nu ar hrani plantele cu ceea ce este mai bun si nu i-ar oferi omului si hrana si adapost si atatea locuri frumoase de vizitat.

Solarul inseamna o viata noua, complet imbunatatita pentru intreaga familie. Lipsurile dispar ca prin vis, cei care se indragostesc de plante mai renunta la viciuri si toata lumea are de castigat.

Un solar nu se construieste asa de greu, fiindca Regalfermierul initiaza romanii in tainele agriculturii, punandu-le la dispozitie produse care sa ii ajute sa lucreze eficient pamantul si sa obtina legume si fructe de calitate premium.

Este de ajuns ca potentialul cumparator sa intre pe site-ul magazinului, sa analizeze atent serele si solariile, apoi sa isi masoare terenul pe care il detine si sa comande produsul dorit.

Dupa 2 zile, cel mult 3 de la finalizarea comenzii, solarul este livrat in pachete bine ambalate la adresa indicata. Se pot solicita si servicii de montaj.

Certificatul de garantie si certificatul de originalitate insotesc pachetele, iar ghidul de montaj este nelipsit din pachet si el.

Efectele miscarii vor fi vizibile peste cateva luni. Solarul inseamna combaterea sedentarismului si reprezinta un pretext ca micutul sa se ridice din fata televizorului sau a laptopului.

Dragostea pentru pamantul romanesc este o valoare pe care romanii au datoria morala sa o transmita copiilor si sa demonstreze cat de mare este rasplata unui teren cultivat cum se cuvine.

Copiii vor fi incantati sa asiste la montajul solarului, sa dea o mana de ajutor parintilor la ingrijirea plantelor, sa isi culeaga legume si fructe din solar pe care sa le spele si sa le consume proaspete.

In fotografiile de pe site-ul magazinului se pot vedea toate tipurile de sere si produse scoase la vanzare.

Un solar langa casa omului reprezinta o mare bogatie si o solutie de avarie in cazul in care unul dintre soti este disponibilizat si sunt de achitat si rate la casa sau la masina.

Reprezinta o adevarata terapie sa intre cineva in solar si sa priveasca marea de verde, apoi sa treaca foarte aproape de plante, sa le simta mangaierea si sa dea drumul la robinetul de la sistemul de irigatii.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !