Guest-posting. Sesiune. Eu.

Cum vi s-ar parea ca cineva sa scrie despre voi pe propriul vostru blog? Unii s-ar simti rusinati, altii n-ar accepta. Narcisistii ar zice sarumana si s-ar mandri cu acest articol. Adica asta fac eu acum. Care este explicatia?

Pai simplu: MINUNATUL MARATON BLOGOSFERIC a inceput cu un articol … despre mine. Scris de domnisoara Simona, cea care este de fiecare indecisa intre TE URASC si MI-E DOR DE TINE. De fapt, cred ca la ea ambele sunt valabile, uneori chiar in acelasi timp. Si cum ziceam sunt obisnuit cu asa ceva. Prima oara Luiza mi-a facut surpriza de a scrie LA MINE DESPRE MINE.

Asta a fost o introducere mai lunga a minunatului maraton blogosferic care a inceput astazi. Si care se va termina … candva. Simona nu a deschis balul pentru ca scris despre mine ci pentru ca a fost unul dintre castigatorii maratonului trecut. Celalalt castigator, Oliviu Bujor Portocala, va avea cuvantul maine. Intre un baiat si o fata am zis sa nu fiu misogin si sa dau intaietate fetei (nu, nu sunt narcisist, deci nu din cauza ca era despre mine articolul l-am publicat primul; cine spune asta este clar HATER).

O reactie misto la articol am primit de la o amica: „ai platit-o cumva pe Simona sa scrie asa despre tine?”. I-am raspuns ca nu, la care replica a fost : „atunci te felicit daca asa gandeste despre tine”. Tipa e olteanca, asa ca e pe aceeasi lungime de unda (cititi articolul si veti vedea de ce).

Alta reactie misto, a unui alt amic: toate articolele vor fi despre tine? Raspunsul meu este: DIN PACATE nu! Desi mi-as dori :)) (paranteza: cum ar fi sa incep un maraton de guest-posting DESPRE MINE?! 😀 )

Alte reactii vor veni pe parcurs. Ce este cert este ca acest blog va avea o activitate mai restransa (google nu-mi permite sa am 0, desi eu asta as face acum), urmand ca blogul principal sa devina cel minunat pentru o perioada. Pana trec de licenta, nu mult. Cum glumeam cu cativa bloggeri: voi va luptati cu echipa mea a III-a si tot va inving. Acum echipa a III-a ia locul, temporar, primei echipe. S-o vedem cum se descurca 🙂

Salutari MINUNATE tuturor si hai la guest-posting (articolele se pot trimite pe adresele emil@minunat.eu si contact@emilcalinescu.eu ).

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !