Guest-post – Vis de iarna

Salutare tuturor!

La initiativa lui Emil Calinescu, bineinteles ca am acceptat sa am si eu un articol intre cele 24. Frumoasa idee a avut si chiar m-am bucurat cand mi-a propus sa scriu despre un subiect tare placut pentru mine si presupun ca si pentru voi toti. Sa nu uitam de prezentari…aici este Aura Rusu pentru voi cu ale sale De prin viata adunate. Pentru mai multe detalii, va invit pe blogul meu! J

Si pentru ca eu una nu vad o alta perioada a anului mai interesanta si mai frumoasa decat aceasta in care ne aflam acum, va spun ca voi descrie ce anume inseamna pentru mine Craciunul cat mai sincer cu putinta. Ador sarbatorile de iarna si iubesc in general iarna, chiar daca altii o urasc pentru ca e frig si e urat afara. Pentru mine, avand in vedere ca de ceva ani buni nu mai sunt atat de des alaturi de familia mea, Craciunul reprezinta acea zi in care ne reunim, ne revedem si impartim bunele si relele cu totii. Desi in ziua de azi am auzit o multime de persoane care nu mai fac un brad impodobit pentru ca li se pare o pierdere de timp sau o munca in plus, ori pentru ca cel natural se scutura si le face prea mult deranj in casa, eu una nu concep asa ceva. Desi altii prefera sa-si petreaca Craciunul prin cine stie ce cluburi sau baruri, ori prin alte vacante departe de familiile, din nou mie una mi se pare total deplasat. Sunt dezamagita ca astazi, aceste sarbatori nu mai reprezinta acelasi lucru ca si in alte vremuri. Pacat.

Fara sa vreau, atunci cand stiu ca urmeaza luna Decembrie, pur si simplu simt cum ma incarc cu energie pozitiva, simt cum toate lucrurile merg mai bine, simt cum toata lumea e mai buna si mai darnica. Pacat ca doar in aceasta luna se intampla ca lumea sa fie un pic mai buna. Abia astept sa imi vad familia, sa ne reunim, sa glumim si sa petrecem asa cum stim noi mai bine, asa in felul nostru. Pentru mine, Craciunul petrecut in familie, alaturi de toti cei dragi, este Craciunul de vis! Nu exista altul mai bun, mai frumos si mai adevarat! Familia este unica, cei dragi noua sunt cei mai importanti si de aceea consider ca trebuie sa petrecem cat mai multe clipe impreuna. Trebuie sa profitam practic de fiecare moment alaturi de parinti, de bunici, de frati sau surori, etc.

In final imi doresc sa va spun si eu din inima un sincer LA MULTI ANI, SARBATORI FERICITE CU MULTA SANATATE alaturi de cei dragi voua si tot ceea ce va doriti sa vi se implineasca! Nu uitati sa fiti mai buni cu cei de langa voi si sa oferiti si mai multa dragoste in fiecare zi!

V-am pupat si va invit sa ascultati un colind tare drag mie!

Comments

comments

One thought on “Guest-post – Vis de iarna

  1. Pingback: Guest-post – Vis de iarna « De prin viata adunate

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !