Guest-post – VEZI AICI ce baga in gura Irina Baragoi acum cativa ani!

Deja sunt de-a casei pe-aici. Cu alte 2 guest-post -uri la activ, îmi permit să vă salut, să vă reamintesc că sunt IRina care scrie pe www.irinabaragoi.ro (blog care acum este un pic bolnav, dar îşi revine mâine) … şi să vă spun de ce am venit iar in deplasare. Păi am citit articolul nebun postat acum 2 zile, despre rosul unghiilor, am comentat acolo ceva-ceva, am detaliat nebunia mea şi intr-un mesaj privat, iar Emil a zis: Să fie guest-post ! … şi guest-post a fost.

Eu m-am simţit ofensată 2.0 de ce spunea el acolo! Păi cică „ (…) Ei nu au alte treburi mai NEBUNESTI de studiat? De exemplu: oameni care vorbesc in somn, oameni care mananca nisip.” Eu îmi rod unghiile şi vorbesc în somn şi mai şi mâncam nisip când eram mică. Pe plajă, băgam nisip în gură cu amandouă mâinile! S-au prins ai mei de ce făceam şi stăteau cu ochii pe mine, dar tot reuşeam să mă feresc şi să mai înfulec pe ascuns. După cum aţi dedus sau nu, plecând de la articolul nebunesc al lui Emil, aş vrea să vă povestesc despre ce nebunii făceam eu când eram mică şi să vă invit să îmi spuneţi şi voi în comentarii cu ce CV  vă mândriţi la capitolul ăsta. :))

Actuală studentă la Geologie, de mică am avut o febleţe pentru silicaţi. Mâncam nisip grupa mare, peste tot pe unde prindeam.  Pasiunea pentru nisip nu era împiedicată nici de faptul că stăteam în cameră singură cât timp părinţii erau la serviciu. Poate v-aţi întreba de unde aş fi putut mânca nisip dintr-o cameră. Simplu … din pereţi. Cimentul care stătea în spatele varului, semăna foarte mult cu nisipul de pe plajă. Pe la 2-3 ani stăteam în pătuţul meu şi făceam adevărate excavări în perete. Dar nu oriunde, ci sub o carpetă cu nişte animale pe care o aveam prinsă lângă locul unde mă jucam în pătuţ. Observasem că dacă dau cu unghiuţa pe perete, cade ceva ce-mi părea cunoscut din vedere. Nu mult a trecut până când mi-am dat seama că îmi e cunoscut şi la gust. De-aici până la a avea găuri ca de termite în perete, nu a fost decât un pas. Am tot scormonit în găura pe care o făcusem iniţial, dar la un moment dat nu mai ajungeam să iau „nisipul” de-acolo. Atunci apelam la o jucărie; o vulpe din plastic cu nasul destul de lung încât să i-l bag în găurica din perete, ca mai apoi să-l bag în gură, plin de ciment. Şi când nu mai ajungeam nici cu vulpea, făceam altă gaură. Şi tot aşa. Bucuria a ţinut până când m-a observat mama pe geamul de la uşă, atunci când se întorcea de la serviciu. Şi-am fost bannată :)))))

Asta e una din experienţe. Aş mai vrea s-o punctez şi pe cea cu fulgii. E mai fluffy! Şi da, îi mâncam şi pe ei! Dar numai pe cei negri! Stăteam pe perne şi căutam pe la colţuri posibile mini-breşe pe unde aş putea să-i trag afară. Apoi … îi mâncam. Dacă ieşea unul alb, încercam să-l bag înapoi, iar dacă nu reuşeam,  îl lăsam pe pat lângă pernă. 😀

Tot de trecut în CV-ul copilăriei mai sunt şi următoarele: mi-am scăpat o piatră preţioasă în ureche, am făcut pipi într-un ghivechi cu flori și am făcut caca în cutia cu jucării =)))

Voi cu ce vă lăudați?

Salutări ȘTRENGARE tuturor!

… și dacă tot nu-mi puteți vizita blog-ul, măcar dați-i LIKE pe facebook!

Comments

comments

One thought on “Guest-post – VEZI AICI ce baga in gura Irina Baragoi acum cativa ani!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !