Guest-post – Superstitii

Salut, sunt Stefan si scriu pe un site de tutoriale pe care scriu cat pot de des. Incerc sa fac articole cat mai folositoare pentru vizitatori. Astazi voi scrie despre superstitii.

Peste tot auzit tot felul de superstitii, care mai de care mai ciudate. Daca nu ai auzit asa ceva pana acum inseamna ca traiesti intr-un buncar si nu te-ai gasit cu nimeni niciodata. Am auzit atat de multe superstitii peste tot incat m-am saturat de ele. Stiu ca nici una nu este adevarata, sunt doar speculatii, dar ma intreb cum au aparut? Cine s-a gandit sa porneasca aceste zvonuri ca anumite lucruri intamplate ti-ar putea adduce ghinion.

Cu totii am auzit despre pisica neagra, care cica ar aduce ghinion daca iti trece prin fata. Pe langa asta am auzit si o rezolvare, atunci cand se intampla asta mergi cativa pasi inapoi, cu spatele si totul e rezolvat. Suna foarte amuzant si chiar asa este. Un om normal nu ar putea crede asta.

Alta superstitie stupida spune despre oglinda. Daca ai spart o oglinda vei avea 7 ani de ghinion. Totusi, cum sa crezi asta? S-a intamplat, ai avut ghinion si ai scapat oglinda, s-a spart si gata, te duci sa cumperi alta. Asta nu inseamna ca 7 ani vei avea ghinion.

O alta superstitie, care are un sambure de adevar s-a “propagat” repede printre oameni. Daca versi sare pe masa cica vei avea parte de o cearta. Aici putem spune ca este adevarat, daca te vede maica-ta sau taica-tu ca ai facut mizerie s-ar putea sa te certe putin.

Numarul 13 este considerat ghinionist, o alta prostie. Azi este 13 si pana acum nu am avut nici un ghinion, ba chiar mi-a mers foarte bine. Fara probleme sau lucruri asemenea.
Voi ce supersitii stiti? Credeti ca este ceva adevarat?

Comments

comments

One thought on “Guest-post – Superstitii

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !