Guest-post – Rochiile din jerse pentru zilele de vară la birou

De Adina Mihoc

 

Vara s-a instalat şi la noi de puţin timp, temperaturile au crescut vertiginos iar pe străzile oraşului domneşte o atmosferă de vacanţă, cel puţin privind îmbrăcămintea trecătoarelor. Multe au profitat de ocazie şi au trecut direct la o ţinută tipică pentru plajă: rochii maxi vaporoase, pantaloni scurţi, maiouri largi, sandale, pălării cu boruri mari şi nelipsiţii ochelari de soare.

Totuşi, pentru multe dintre noi care trebuie să lucrăm pe tot parcursul verii indiferent cât de cald e afară, despărţirea atât de abruptă de ţinuta office nu este încă posibilă. Aceasta nu înseamnă că nu există alte tipuri de ţinute pe care le putem purta pentru a ne bucura de vară şi, în acelaşi timp, a ne simţi cât mai confortabil.

Dacă în perioadele mai reci suntem obişnuite să purtam pantaloni, vara este sezonul în care trebuie să îi depozităm cât mai adânc în dulap şi să uităm de ei, făcând loc rochiilor şi fustelor care ne aşteaptă tot restul anului. Iar pentru a face faţă cu brio zilelor caniculare, care, în ciuda aerului condiţionat, se simt chiar şi la birou, cel mai indicat e să alegem un material cât mai lejer, adecvat vremii.

Unul din materialele care a revoluţionat industria modei, popularizat de Coco Chanel, perfect pentru o ţinută de vară office este jerseul. Rochiile din jerseu sunt uşor de purtat, fiind caracterizate prin lejeritate şi adaptabilitate, potrivindu-se oricărui tip de silueta şi moment al zilei. Pentru a fi în tendinţe, renunţă deocamdată la rochiile uni şi optează pentru o rochie din jerseu cu imprimeuri florale sau geometrice, pe care să le accesorizezi cu o pereche de platforme ameţitoare din rafie sau de pantofi peep-toe într-o nuanţă deschisă (bej, alb sau roz pal). Adaugă la ţinută o geantă mare într-o culoare care să complementeze ţinuta fără a o încărca, pune câteva brăţari din lemn şi o pereche discretă de cercei cu flori sau un inel cu motiv floral şi eşti pregătită să întâmpini vara cu stil.

În cazul în care rochiile cu imprimeuri ţi se par prea încărcate, poţi opta pentru o rochie uni, peste care să îmbraci un sacou înflorat, o pereche de balerini cu floare în vârf sau una de sandale colorate şi o geantă într-o culoare îndrăzneaţă în ton cu restul ţinutei.

Pe site-ul AMA Fashion (http://www.amafashion.ro/) poţi găsi tot ce ai nevoie pentru a te simţi bine în propria piele vara aceasta. Posibilităţi de asortare a rochiei din jerseu sunt infinite, atâta timp cât nu uiţi de accesorii. Acestea din urma te vor face să simţi cu adevărat că eşti în plină vară, cel mai colorat şi efervescent anotimp.

Comments

comments

2 thoughts on “Guest-post – Rochiile din jerse pentru zilele de vară la birou

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !