Guest-post – Review EmilcalinescU

UPDATE: Emil Calinescu sunt. In loc de blog-review-ul de azi, postez un blog-review ca guest-post. Maine am zi normala, guest-posting day. Ii multumesc lui Silviu pentru analiza. Salutari tuturor si acum va las sa cititi articolul:

Salut, sunt de pe www.buculesei.eu si ma numesc Stefan Silviu Buculesei iar astazi ii voi face un review al acestui blog. Nu este cine stie ce review dar imi voi da cu parerea si voi analiza blogul din punctul meu de vedere. Asa ca, criticile nu-si au rostul.

SEO review

Nu sunt multe de spus la partea seo, deoarece ai ceva experienta din cate vad.

Conform ultimului update Alexa, blogul tau se afla pe locul 340,566 in lume, iar in clasamentul Romaniei blogul ocupa pozitia 1,090 cu numarul de 294 linkuri catre tine. Continutul tau de calitate, bine optimizat blogul si articolele si datorita statisticilor Alexa vei atinge la urmatorul update pagerank 4, dupa calculele mele. 1,540 de linkuri indexeaza Google. Conform unui instrument seo blogul tau are 183 linkuri, din care 25 linkuri externe si 158 linkuri interne, majoritatea fiind cu atributul dofollow. Blogul tau nu este inscris in directorul DMOZ si nu e bine, te sfatuiesc sa-l inscrii. Blogul se incarca cu o viteza medie de 3,4 secunde, se incarca repede fata de alte bloguri (blogevent). Atat Meta Description cat si Meta Keywords sunt absente pe blogul tau. Acum ma voi lega de tagurile articolelor, nu e de ajuns ca un tag sa fie format dintr-un singur cuvand gen „mici”, „toner”, „chinezesc”, „personale” sau multe altele. Un articol bine optimizat trebuie sa contita taguri de calitate, formate din doua sau trei cuvinte minim, ca de exemplu „rusinea de a manca mici”, „e rusine sa mananci mici”, „toner chinezesc”, „bijuterii barbatesti” etc. si trebuie sa contina cuvinte cheie, care sunt prezente in titlu, continut si care se repeta de mai multe ori in context.

Social media review

Avand in vedere ca nu de mult ti-ai cumparat domeniul, si ai facut o noua pagina de facebook a blogului, stai bine la capitolul likeuri. Dar la promovarea articolelor pe pagina de facebook stai chiar foarte prost .. nu vad sa postezi articolele recente de pe blog pe pagina de facebook. La ultimele articole vad ca nu ai mai mult de 3 likeuri, ceea ce e rau. Sunt prezente butoanele de socializare in fiecare articol. Prezenta ta pe grupuri nu e chiar asa activa, ar fi bine ca toate articolele ce le postezi sa le sharuiesti pe facebook, twitter si google+. Abonarea prin twitter vad ca este absenta pe blogul tau, desi ai un widget cu postarile de peretele tau.

Asta-i tot review-ul, succes Emile si sa ne vedem dupa urmatorul update . . care sper ca va avea loc in noiembrie. De asemenea astept si alti bloggeri cu guest-posturi la mine pe blog

 

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !