Guest-post – Placa de baza Gigabyte H61M-DS2, Socket 1155 PCI-E3.0

Placa de baza Gigabyte H61M-DS2, Socket 1155 PCI-E3.0 poate fi gasita pe site-ul www.oktal.ro  la pretul de 183 lei. Achizitionand de aici placi de baza
Stiti foarte bine ca umiditatea poate fi fatala unei placi de baza, de aceea placa de baza GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Classic va ofera protectie la umiditate prin noul Glass Fabric PCB de la GIGABYTE care are rolul de proteja placa impotriva scurt-circuitelor cauzate de umiditate.

De asemenea, ceea ce aduce nou aceasta placa de baza este protectia electrostatica. Aceasta, practic, prin intermediul microcipurilor IC va oferi protectie placii impotriva descarcarilor electrostatice.

O alta caracteristica importanta a acestei placi de baza este oferirea de protectie la acderile de tensiune. Cu totii stiti ca aceste caderi de tensiune pot produce daune majore calculatorului dumneavoastra, de aceea GIGABYTE DualBIOS ofera un plus de siguranta placii de baza, acesta avand rolul de a activa un al doilea BIOS pentru back-up. Placa de baza Gigabyte foloseste de asemenea si IC-uri speciale care o protejeaza impotiva caderilor de tensiune.

Protectia la temperaturi inalte este o alta noutate pe care placa de baza Gigabyte o adduce publicului. Aceasta uzeaza de niste condensatori solizi care au capacitatea de a functiona la temperature foarte inalte si care au, de asemenea, durata de viata de până la 50.000* de ore.

Interfata grafica superioara permite placii de baza sa transforme simpla configurare a BIOS-ului intr-o experienta usoara si simpla chiar si pentru cei incepatori in domeniul calculatoarelor.

Dotata cu o serie de condensatori solizi care au o perioada de viata de peste 50.000* de ore care ofera stabilitate si longevitate necesare atat procesoarelor de ultima generatie, cat si altor componente care ruleaza cele mai noi si mai performante jocuri de pe piata.

Pentru acest pret cumpararea placii de baza Gigabyte H61M-DS2, Socket 1155 PCI-E3.0 va fi o adevarata provocare. Ganditi-va ca pentru acesti bani veti beneficia de protectie impotriva caderilor de tensiune, impotriva umiditatii sau impotriva temperaturilor inalte. Astfel, calculatorul dumneavoastra va functiona la capacitate maxima si va fi, in acelasi timp, protejat si de alte accidente care pot survenii in timpul utilizarii acestuia.

Comments

comments

4 thoughts on “Guest-post – Placa de baza Gigabyte H61M-DS2, Socket 1155 PCI-E3.0

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !