Guest-post – Pisici

Salut, vreau sa vorbesc cate putin despre animale, mai exact despre caini si pisici, pentru ca sunt animale domestice si tot mai multi si-au cumpara un animal de companie. Daca nu stii ce animal sa cumperi ar fi bine sa te gandesti la avantaje si dezavantaje sau daca nu esti hotarat poti sa cumperi tot cea ce doresti. In general, baietii cumpara mai mult caini, iar femeile pisici. Este ceva general si se afla la aproape toate cazurile.

Pisicile sunt animale frumoase si curate, iar femeilor le plac astfel de animale. O pisica nu este galagioasa si nu te deranjeaza noapte, poti dormi linistit. Daca vrei sa ai un animal cu care sa te joci cand vii acasa poti sa alegi o pisica, fiind animale frumoase. Daca vrei sa cauti pisici de vanzare ar fi bine sa te interezei despre mai multe rase de pisici inainte de a face alegerea finala. Este bine sa vorbesti si cu cineva priceput in acest domeniu, cel mai bun exemplu fiind un medic veterinar. El va sti ce trebuie sa faci in cazul unei probleme care va aparea, daca va aparea. Poti sa cauti pisici de vanzare in multe magazine din orasul tau si cu siguranta vei gasi cea ce iti place. Daca nu ai bani sa cumperi o pisici poti foarte usor sa alegi sa adopti una.

Cainii sunt considerati cei mai buni prieteni ai omului, asta stim cu totii. Nu poti sa spui ca nu ti-ar place sa ai un caine, cred ca majoritatea am vrea sa avem un caine de rasa, frumos care sa creasca mare. Cu un caine te poti juca foarte mult, fiind niste animale foarte jucause. Daca stai la casa poti cumpara oricand un caine, dar daca stai la bloc este mult mai greu. Conditiile de la bloc nu iti permit sa tii animale in casa si de aceea multi nu au animale.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !