Guest – post – Page rank update

Numele meu este Stoian Ciprian si va invit sa ma cititi pe blogul meu de comunicare si relatii publice.

In acest articol voi incerca sa vorbesc despre amanarea update-ului de page rank de la google si la sfarsitul articolului voi oferi un mic bonus pentru cei care sunt curiosi cum si-a programat google update-urile.

In primul rand update-ul de page rank a fost amanat pentru perioada 30 octombrie – 2 noiembrie 2012, deoarece google a facut un mic update sistemului de indexare. Acest update vizeaza domeniile care au numele similar cu un anumit cuvant cheie, acestea nu vor mai primi o atentie asa de mare din partea Google ca pana acum.

Parerea mea este ca pagerankul google se updateaza constat doar ca gigantul google vrea sa ne faca sa credem ca acest lucru se intampla doar de cateva ori pe an. Faza este ca Google a declarat razboi continutului de slaba calitate si link-urilor platite.

Dar cum recunoaste continutul de calitate si link-urile cumparate ?

Cel dintai sa zicem ca s-ar realiza prin algoritmi foarte avansati (sau chiar si o mana umana), dar linkurile ? Poate ca relevanta domeniu care ofera link —> domeniu care primeste link, mai exact acest subiect tabu al link-urilor platite, google il rezolva foarte simplu, folosinduse de relevanta si domeniul (nisa) siteului care vinde link-uri si a link-urilor pe care acesta le primeste.

Eu unul sper sa nu se razgandeasca filozofii de la google si sa mai amane inca odata updateul de pagerank pentru ca s-au decis sa ma aduca un „mic” update sistemului de indexare si de urmarire a continutului  de calitate si a link-urilor cumparate.

P.S: voi ce credeti, link-urile din guest post-uri in viitor vor fi considerate de google ca link-uri platite ?

Sfatul meu: continut unic, link-uri cat mai naturale catre site-urile sau blog-urile voastre, cat mai multe guest post-uri si un internal link building cat mai intesiv  !  🙂

Bonusul despre care am vorbit la inceputul articolului:

Update 1 : 30 Octombrie 2012 – 2 Noiembrie 2012 (update-ul care a fost amanat)

Update 2 : 31 Decembrie 2012 – 3 Ianuarie 2013  (urmatorul update page rank)

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !