Guest-post – O zi plina de haz

Sigur pacaleli de 1 aprilie am facut cu totii. Cu unele am reusit sa pacalim, cu altele nu. Dar de fiecare data ne-am amuzat copios. Si azi ne aducem aminte si zambim cu mare bucurie .

Eu personal nu prea m-am tinut de farse de 1 aprilie, dar mi-a facut placere sa asist la glumele prietenilor mei.

Imi mai aduc aminte o farsa ,cand un prieten a pus un biletel pe masina unui vecin pe care sa scria: “scuze ca ti-am julit masina”, rugandu-l sa sune la un nr de telefon pt a vorbi despre reparatie si ce ne-am mai „topit”de ras privind cum vecinul se invarte in jurul masinii catand julitura!

Si inca una ce mi-a ramas in minte ,cu toate ca e cunoscuta si inca e amuzanta. Un amic a lipit cu superglue o bacnota pe strada intr-un loc pe unde trec multi oameni. Iar noi de undeva din apropiere priveam cum isi rup unghiile unii , incercand sa ridice bacnota ,privind in jur rusinati ca s-au amagit.

1 aprilie

Desi e ziua pacalelilor farsele sunt foarte amuzante, totusi, trebuie sa avem limite si sa stim cui ar trebui si cui nu ar trebui sa facem aceste farse .

E placut sa transformam monotonia unei zile in distractie.folosindu-ne de minciuni cu traditie unii o fac cu mai putin, altii cu mai mult talent, cu mai mult sau mai putin succes.

Să savuraţi micile farse si glume   şi să treceţi nevătămaţi prin clipele mai puţin plăcute. Să aveţi alături oamenii care vă merită şi să meritaţi oamenii pe care îi aveţi. Măsuraţi-vă ambiţiile şi ralizaţi-le cu stil.
Şi cel mai important, fiţi fericiţi!
Mă găsiti  pe blogul:  http://iulisa.blogspot.ro/.

O seara buna!

2 thoughts on “Guest-post – O zi plina de haz

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !