Guest-post – O, brad frumos!

Bine v-am regasit dragii mosului, acum dupa ce tsunamiul mayas a trecut, pe acelasi blog cu de toate al aceluiasi blogger cu greutate. Acum ca si ultimele rabufniri ale apocalipsei au trecut, mi-am facut curaj si am iesit precaut afara, la timp ca sa vad ca lumea blogging-ului s-a pus deja in miscare, iar Emil ofera guest-post-uri in loc de cadouri, o idee foarte inspirata. Asa ca n-am mai stat pe ganduri si am luat hotararea, “Alex , trebuie sa scrii tu, neaparat, altfel degeaba ai supravietuit.”.

Nu sunt eu un mare fan al Craciunului, pur si simplu, imi lipseste spiritul sarbatorilor, ca urmare a unei dualitati “neclaritati ale religiei-evenimente personale mai putin placute”, insa cum spune evreul, “business is business, Moise e Moise”, iar peste cateva zile voi fi foarte cautat pentru diete post-Craciun sau sedinte de antrenament prin salile de forta, dar nu uitati sa intrati si pe diete/exercitii  pentru a afla alte mici secrete in batalia cu kilogramele de dupa sarbatori.

Revenind la articol, nimic nu mi-a facut mai mare placere decat sa vad demontata toata aceasta teorie a sfarsitului lumii. De fapt, daca ma gandesc mai bine, ar fi ceva: numarul mic al coniferelor in pietele din Romania. Poate s-au desteptat romanii, poate s-a dat vreo lege care interzice taierea, sau teama ca nimeni nu va mai apuca sa impodobeasca brazii, oricare ar fi cauza, rezultatul e unul incantator. Numarul pomilor de Craciun taiati in acest an a fost considerabil mai mic fata de anii trecuti. Va amintiti cu totii masacrul decembrist anual ce avea loc in padurile vesnic verzi, in mare parte facut de cetateni cu pielea mai inchisa la culoare, preturile exorbitante si sutele de brazi aruncati de pomana de obicei dupa 1 ianuarie. Daca o tineam in acelasi ritm, disparitia coniferelor era iminenta, deoarece durata de crestere este mult mai mare decat frecventa taierii.

Si acum inchei, urandu-va sarbatori fericite, caci pentru mine sigur va fi un Craciun fericit vazand mai putini brazi printre tarabe.

Comments

comments

2 thoughts on “Guest-post – O, brad frumos!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !