GUEST-POST – Mic DJ

Sunt taticul lui Cristian in virsta  de 9/5 ani,un baietel foarte talentat si cuminte.Sa fiu parinte este unul dintre cele mai frumoase visuri care s-au implinit,o fericire nemarginita si cea mai perfecta inventie a omenirii.

Cristi avea cam 8 luni cind am trimis la revista Mami o fotografie in care  baietelul nostru se juca cu  consola de dj,la care eu lucram in studio aproape zilnic. Era fascinat de luminile si butoanele sclipicioase,dar discurile de pickup colorate erau preferatele lui .Putinul timp liber pe care il aveam la dispozitie in timpul activitatii mele il petreceam cu Cristi tinindu-l in brate si dansind pe ritmuri de tot felul. Uneori adormea alteori era entuziasmat de muzica……

Noua ani mai tirziu,pasionatul de muzica Cristi a inceput sa devina un cititor de bit destul de exact,astfel incit cu putin antrenament a inceput sa mixeze melodiile lui preferate.Niciodata nu am insistat sa indrageasca meseria de dj, desi imi doream ,ci doar l-am sprijinit atunci cind a avut intrebari sau a fost curios cum functioneaza aparatura asta care reda astfel de sunete ritmice.

Pentru ca nu doresc sa vorbesc despre scoala care il streseaza aproape zilnic,am sa va povestesc ce anume face Cristi imediat ce vine de la scoala: -se dezbraca si direct la pupitru sa mai mixeze ceva muzica.

Daca ma trezesc cu gindul la muzica,cind sunt trist ,as pune muzica si asta imi da energie ,asta inseamna ca trebuie sa continui sa lucrez si sa creez muzica.Vizavi de fiul meu si pasiunea lui,va sfatuiesc pe toti parintii sa fiti alaturi de copii si sa observati ce anume ii pasioneaza dar si trairile lor de copii pt ca timpul trece iar aceste lucruri frumoase si pretioase vor trece ,inaite ca noi sa realizam.

Numai bine!

Vali – www.decoratiuninunta.com.ro

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !