Guest – post – Manelele şi eu..

Bună tuturor,sunt Aniela Deby de la www.deby.ro şi vreau să ştiţi că Emil m-a rugat să scriu despre unul din subiectele lui preferate. Ce subiecte preferate are Emil al nost’?Păi vă spun eu ,dacă nu ştiţi!Din subiectele lui preferate ,face parte şi vorbitul despre”manele”. Aşa că ..azi am să povestesc şi eu puţin despre acest virus.
Când aveam 14 ani,adoram manelele .Că erau excursii,că eram acasă ,toată ziua o ardeam doar pe manele.Îmi plăcea la nebunie cum cântă Denisa,Nicolae Guţă şi mulţi alţii.Îmi aduc aminte vag ,petrecerile în pijamale date de prietenele mele şi bineînţeles genul de muzică ales era „manelele”dar păcat că mereu alegeau melodii urâte!.Nu mult timp după asta,am mers în vacanţa la o prietenă din copilărie.Tipa era înnebunită după manele,eu ascultam manele..dar nu în exces că deja crescusem şi voiam să fiu în trend cu lumea.Ei,tot timpul trebuia să îi cânte o manea de pe Taraf sau de pe laptop. Sincer ,eu sunt genul de persoană care mă adaptez oriunde,nu am probleme cu gusturile oamenilor dar..acum „tipa”asta chiar mă călca pe nervi.
Asculta nişte manele,groaznice!Nu asta a fost problema şi faptul că eu nu puteam să ascult nici o manea care îmi plăcea şi ea credea că eu fug de manele.
Din păcate eu ascultam manele,dar melodiile care mă făceau pe mine să mă simt bine şi care aveau o coloană sonoră lentă.Iubesc melodiile lente,romantice şi puţin dramatice dacă pot spune aşa. Cu toate astea,i-am spus după o mică ceartă,că vreau şi eu să ascult maneaua mea preferată .
Uff!Puteam orice altceva să o rog,numa’ nu asta!Perfect,de atunci ..uram manelele şi aşa..m-am reprofilat pe muzica house.Nu pot să mint ,acum manelele vechi sunt singurele care le ascult şi asta de multe ori când merg şi la chefuri!Dar nu uitaţi ,un om nu e cocalar că ascultă manele,fiecare om are genul lui de muzică care îl face să se simtă bine.
Ce contează că eu ascult manele doar când merg la chefuri? Nu contează mai deloc unde le ascult..ci că le ascult!În plus ,dacă ştii ce manele să asculţi..unele chiar sunt superbe.
Dar,ce manea preferată aveţi voi?

Comments

comments

4 thoughts on “Guest – post – Manelele şi eu..

  1. Manele? :)) Cat de curand o sa fac o serie de posturi despre cocalari si pitipoance, „trendul” ascultatorilor de manele. Putini oameni care asculta manele sunt decenti.

    Eu unul nu le suport. Am ascultat si eu cand eram mai mic, dar doar pentru ca ai mei ascultau. Si inca o fac. Dar e ok, sunt imun. 😀

      1. Unele melodii se vad ca sunt de calitate. Dar extrem de putine. Majoritatea promoveaza incultura, prostitutia, impresia „ca esti unic, boss, mafiot” si alte prostii de genul. Unii nu au o firmitura in stomac, dar canta despre bani, femei, masini etc.

        Asta e, eu evit pe cat posibil manelele, chiar nu-mi plac, si sunt de parere ca sunt variante mult mai bune de muzica decat niste manele oribile. 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !