Guest-post – La fel de stresanti

Heeeey…eu sunt Zdwub (sau Raluca daca vrei neaparat numele din buletin) si imi pierd timpul aberand despre foarte multe tampenii(mai mari, mai mici…mai serioase sau nu) pe http://zjustwords.blogspot.com .

Astazi daca tot sunt in vizita la Emil, apropo mersi pentru ocazia de a scrie din nou pe unul dintre cele mai minunate bloguri din blogosfera romaneasca, m’am gandit sa scriu despre ceva funny, dar in momentul asta am deschis facebook’ul si nu am putut sa ma abtin. Ce vreau sa spun legat de facebook? Pay hai sa vedem…avem doua categori: aia si ceilalti la fel de stresanti. Sa detaliem…sunt aia care te fac pe tine ca persoana sa nu mai ai nevoie sa te ridici de pe scaun pentru a afla daca afara e soare, ploua sau ninge, pentru a te uita la un meci, pe facebook ai comentarii mai ceva ca alea de la tv si ai scoru’ in direct si toate ratarile si toate toate toate si multe alte chestii din astea. Astia sunt aproape ca aia care dau check- in in toate coltisoarele posibile. Asa…si ii mai avem pe ceilalti la fel de stresanti care nu pun pe facebook informatii…astia sunt aia care se leaga de cei care posteaza informatii…adica de aia din prima categorie. Apoi frate unde e diferenta? Ce imi e ca vad la tine “terminati cu statusurile gen”ploua” avem si noi ferestre”, corect, nu pot sa te contrazic am ferestre…am chiar 3 la mine in camera chiar aici in stanga mea, dar cu ce te diferentiezi de cel care posteaza “ploua” ? Aaa da …tu esti critic si el e informator… e fix acelasi lucru…adica ok…spui o data “terminati cu ……” , dar nu…normal ca nu domle…pentru fiecare status gen “ploua/ninge/porcii zboara si lasa in urma lor curcubee” trebuie sa se gaseasca cel putin 2 persoane care sa comenteze ca are si el fereastra sa vada cum zboara porcii.

Nu esti cu nimic mai interesant daca spui sa termine cu statusurile tampite atata timp cat si tu pui la fel de periodic ca si el statusuri tampite.

Nu, nu’mi place sa deschid facebook’ul si sa vad de n’spe mii de ori “ploua/ninge/cad vaci din cer/cutremur/etc etc”…si mie mi se pare aberand si stresant, dar nu’mi place nici sa vad de 2* n’spe mii ori “nu mai postati pe facebook ploua/ninge/cutremur si cad vaci din cer/etc etc avem si noi ferestre/televizoare/ne’au vazut si noua vaci in cap/etc etc”…este fix la fel de stresant si enervant…

Si acum vreau apastrez formula lui Emil de salut final, sa vedem ce iese: Salutari NON-“FEISBUICHISTE” tuturor de aici si va astept si pe la mine unde o sa gasiti niste aberatii la fel de asemanatoare ca cele de mai sus.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !