Guest-post – Jukebox de Craciun … clasic si modern

Luni, 17 decembrie, a avut loc la Sala Radio din capitala, spectacolul exceptional: “Jukebox Symphonic-Pop Christmas Night”, un regal de muzica, alaturi de orchestra si corul Metropolitan sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Invitati speciali : corul de copii Bravissimo, Lora, Elena Gheorghe, Vlad Mirita, Maria Jinga, Iordache Basalic, Aldo Blaga & Tzika Sax.
S-au remarcat in mod special Lora, care a interpretat in premiera ” All I Want for Christmas Is You „, Vlad Mirita cu „White Christmas”, iar colindul romanesc ” Sus la poarta Raiului „, cantat de Maria Jinga, solista a Operei Nationale din Bucuresti, a oferit un moment de mare clasa artistica ce a incalzit pe loc si ireversibil sufletele spectatorilor . Jo Sihota, vocalista Trupei Jukebox, a avut si ea doua piese interpretate in premiera : ” Auld Lang Syne ” si ” Jesus, What a Wonderful Child” . Cu toate emotiile care vadit o copleseau,  neavand experienta unui concert de mare amploare, cantareata , intr-o frumoasa tinuta elegant-sic, a reusit sa impresioneze pozitiv si sa transmita mesajul ei muzical de Craciun catre cei aproape 1000 de spectatori, cu gratie, talent si daruire. Performanta ei o puteti urmari aici.
Corul de pitici Bravissimo a adus  zambetul pe buze , prospetime si gingasie in atmosfera de spectacol.
Trupa Jukebox a avut mai putine interventii cu piesele de pe albumul de Craciun decat m-as fi asteptat, insa au fost putine si bune. Ei au interpretat impreuna cu orchestra cateva binecunoscute colinde pop americane zglobii care se regasesc si pe albumul lor cu piese de Craciun. Iata un   ” Jingle Bells” intr-o formula originala . Alex Vasilache, solistul trupei a interpretat in duet cu Giulia , jingel-ul ” Let it Snow” .
Spectacolul s-a incheiat intr-o nota amuzant-jucausa  cu Marsul lui Radetzky , interpretat pe scena de Orchestra Simfonica sub bagheta lui Daniel Jinga si interpretat concomitent si  in sala de catre spectatori prin aplauze ritmice sub „bagheta dirijorala ” a lui Alex Vasilache , artist cu multa experienta in entertainement live si show-uri televizate.
Trupa gazda a dovedit din nou ca detine reteta perfecta pentru a satisface toate gusturile si  in materie de spectacol de Craciun si eu cred ca a fost cate un ingredient  pentru sufletul fiecaruia, ca fiecare coarda sensibila a vibrat in sala si ca nimeni nu a plecat deceptionat. Finalul evenimentului a adus destula satisfactie pentru ca micile neajunsuri de la inceput sa fie uitate.
Evenimentul a avut cateva puncte slabe la capitolul organizare si prezentatori, probabil si datorita timpului extrem de scurt pe care l-au avut la dispozitie pentru pregatirea spectacolului.
Concertul va fi difuzat de Craciun pe postul Prima TV. Pentru cei care nu au fost in sala, il recomand cu caldura ca ambianta muzicala in zilele Sfintelor Sarbatori ale Nasterii Domnului.
Raluca Burla.

Comments

comments

One thought on “Guest-post – Jukebox de Craciun … clasic si modern

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !