Guest-post – Grumpy Larisa de 1 aprilie

Inca o data am raspuns invitatiei lui Emil de a scrie un guest post, iar de data aceasta este unul special. Despre 1 aprilie. Da, pai eu sunt cam anti-sarbatori de tot felul, in afara de ziua mea evident. Mai ales 1 aprilie. Cred ca sunt un pic grumpy cat si nu tin la glume uneori si ma supar. Dar imi trece la fel de repede. Niciodata nu mi-a placut sarbatoarea asta, nu stiu sunt alergica la glume proaste, iar cele practicate in aceasta minunata zi sunt de cele mai multe ori foarte proaste. Tin minte ca in generala, de 1 aprilie, ce s-au gandit baietii, sa impodobeasca clasa cu hartie igienica, evident ca nu doar clasa a fost impodobita ci tooot holul plus baia, adica stii e mai fain sa iei hartia de pe pereti cand esti in arta facerii nevoilor persoanale decat sa o iei de pe sul. Si asta nu a fost tot, a venit unul cu o idee mai traznita, ce se intampla daca aduc bombe mirositoare. Ca doar farsa cu hartia mergea bine cu o aroma naturala de oua clocite. Zis si facut, scoala arata ca dupa razboi iar Hiroshima era pui pe langa explozia de putoare ce s-a raspandit imediat in scoala.Uite asa doua zile nu am mers la scola din cauza unei farse, ziceau ei nevinovate.

Da, nevinovata de a mers direct la centrii nostri olfactivi de i-am avut iritati vreo doua saptamani. De acolo cred ca mi se trage ura, cam mult spus ura, semi-ura pentru 1 aprilie. Plus farsele de genul, hartie lipita pe spate da-i un sut/pumn/palma/picior. Mi se par puerila si nu au haz. Nu stiu, poate daca e o gluma condimentata bine imi prinde si mie bine insa daca e nesarata plus nefiarta si atoasa, lasati-o balta si ignorati-ma in aceasta minunata zi de 1 aprilie. Insa celor ce o sarbatoresc tot binele din lume, la farse cat mai nereusite, sa iesiti sifonati rau dupa aceasta zi si sa ajungeti in stadiul de a ura aceasta sarbatoare ridicola.

Larisa Petcu

2 thoughts on “Guest-post – Grumpy Larisa de 1 aprilie

  1. Bloody hell mate, you really do hate it :)) Dar ce ai fi zis daca prietenii tai ti-ar fi facut aceeasi farsa pe care a primit-o THE Calinescu?

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !