Guest-post – Formator de formatori

Aici l-am cunoscut pe Emil, la cursul Formator de formatori. De altfel, un curs misto. A fost primul training de genul asta la care am participat. Am fost destul de sceptica la inceput, poate mult prea sceptica ( de aici si perceptia celorlalti cum ca as fi timida). Mi-a luat ceva pana sa ma acomodez, sa capat incredere si sa imi cunosc colegii. Asa sunt eu, mai retinuta la inceput.

Ah, da! Eu sunt Andreea, una dintre colegele lui Emil de la curs si de curand si in lumea bloggingului. Bun, incepusem sa povestesc despre curs. Am atatea idei, incat nici nu stiu cu ce sa incep. Pentru mine, a fost o provocare acest training. Am cunoscut oameni frumosi, seriosi si altruisti cum rar mai gasesti. Mi-ar fi placut insa, sa interactionez mai mult cu ai mei colegi. Sa ii cunosc mai bine, sa ma cunoasca mai bine. Sa  ne impartasim mai multe. Dar este timp pentru toate, inca pastram legatura. Am facut cunostinta cu educatia non-formala despre care nu stiam mare lucru. Am invatat o multime de lucruri interesante, pe care le cunosteam dar nu le intelegeam aplicabilitatea. Mi-am depasit limitele. Iar in final am avut ocazia sa avem propria noastra sesiune de training. Cea mai importanta parte a cursului, din punctul meu de vedere. A fost un moment unde am vazut multe personalitati diferite, in ipostaze diferite si chiar daca sesiunea a fost mai buna sau mai rea, din toate a fost ceva interesant de invatat. Si cine a spus ca ce este gratis este neaparat si prost!?

Recomand tuturor un astfel de curs Formator de formatori. Daca este tinut asa cum trebuie ajuta pe oricine, nu doar profesional ci si personal. Pe mine m-a ajutat sa-mi controlez emotiile ( pentru ca eram emotiva, nu timida!). Acum, as mai repeta experienta fara pic de scepticism.

Multumesc Emil pentru spatiul acordat pe blog-ul tau, si va astept si la mine sa vorbim despre interviul de angajare. www.andreeapetre.com.

Comments

comments

One thought on “Guest-post – Formator de formatori

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !