GUEST-POST – Fata care promitea – Si nu, nu e vorba despre mine!

Dupa cum stiti, acum vreo 2 saptamani dadusem drumul unui concurs special. Premiul era o invitatie dubla la filmul Fata care promitea. Nu premiul era neaparat important, ci intrebarea la care trebuiau sa raspunda concurentii: care a fost cea mai trasnita minciuna sau promisiune pe care le-ai facut si ce ai vrut sa obtii? Faceti click pe concurs special si veti vedea ce raspunsuri s-au primit.

Castigatoare am declarat pe Alina Furcoi. Ea bucuroasa ca merge, eu bucuros ca am primit un raspuns asa frumos de la ea (puteti sa-l savurati si voi pe link-ul de mai sus). Si pentru ca sunt darnic, i-am mai dat o sansa: sa si scrie despre film acilea una bucata guest-post. Ce a iesit va las pe voi sa vedeti. Eu mai zic doar ca Fata care promitea e distribuit de RoImage 2000.

Saptamana trecuta, prin bunavointa blog-ului emilcalinescu.eu am castigat o invitatie dubla la filmul Girl Most Likely – Fata Care Promitea – la Cinema City Sun Plaza.

M-am prezentat la Fata care promitea fara ca macar sa vad un trailer sau cateva cuvinte despre film, deci pot spune ca a fost mai placut asa, sa descopar filmul pe parcurs. Un film care, dupa parerea mea, ilustreaza perfect femeia suprinsa de criza varstei a 2-a, ce incearca sa-si gaseasca locul, se trezeste fara iubit ( ce sa mai vorbim de o familie), fara cariera dorita, mai bine zis, fara a avea o slujba macar. O femeie care cauta sa se agate cu disperare de ceea ce credea ea ca-i face bine, dandu-i la o parte pe cei carora le pasa cu adevarat.

Un film usor, cu cateva scene amuzante, dar si cu scene in care ne regasim fiecare dintre noi, cu morala de suprafata: intotdeauna trebuie sa ne urmam visele, sa dam o sansa vietii sa ne surprinda, fara sa calculam tot, dar mai ales, ca familia e cea care ne va tine intotdeauna spatele orice s-ar intampla. Un film de vazut cu prietenii, familia, duminica dupa-amiaza, la o ciocolata calda.
Nu-mi place faptul ca urmareste sa intre in categoria filmelor tipic americane, unde totul se termina asa cum te-ai astepta, pe scurt, e prea previzibil. Dar daca treci peste aspectul asta te poti relaxa cu usurinta urmarindu-l, si pentru moment iti poate da acel zambet increzator ca si tu poti schimba ceva. Dar doar pentru moment :D.

Asa ca, dragilor, va indemn cu drag sa mergeti in cinematografe, incepand cu 23 august, sa urmariti Fata care promitea!

Va indemn si eu sa urmariti Fata care promitea. Salutari CINEFILE tuturor!

4 thoughts on “GUEST-POST – Fata care promitea – Si nu, nu e vorba despre mine!

  1. Pingback: GUEST-POST – Fata care promitea – Si nu, nu e vorba despre mine!Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !