Guest-post – Farse la liceu

Din seria: “farse la liceu”

Hmmm, 1 Aprilie, va marturisesc ca mi-a luat ceva timp sa ma gandesc ce voi scrie in acest articol, asta nu pentru ca n-am avut inspiratie ci pentru ca de la un timp nu-mi amintesc multe momente din trecutul meu sau cine stie, probabil ca le-am uitat intentionat, iar in categoria acestor momente intra si farsele de 1 Aprilie. Tot ce imi amintesc  sunt cateva glumite legate de sireturi, stiti voi “Hei, hei, ti s-a desfacut siretul”, partea comica fiind aceea ca unele “victime” nici macar nu aveau sireturi, dar tot puneau boticul, hahaha.

Mda, stiu ca mai puneam la cale tot felul de farse, da’ imi vin in minte doar cateva secvente, nimic concret, ca de exemplu farsa facuta dirigintei mele in liceu.

De 1 Aprilie ce ne-am gandit noi??? Sa plecam de la ora de dirigentie si sa scriem pe tabla “Pacaleala de 1 Aprilie”, zis si facut. Insa partea comica a fost ca profa se astepta ca dupa cateva minute sa venim in clasa, asa ca saraca a stat si ne-a asteptat o bucata buna de timp, hi hi, ce stiu eu, n-a inteles probabil mesajul.

Intr-un final a sunat-o pe o colega si a certat-o, iar a doua zi pentru ca faceam si orele de romana cu dansa, ne-a ascultat aproape pe toti, dar la finalul orei s-a amuzat pe seama noastra spunandu-ne ca ne-a raspuns la pacaleala, hahaha.

Deci o ora intreaga s-a abtinut sa nu rada fiindca dupa cum va puteti da seama noi eram speriati si gaseam tot felul de scuze ca sa scapam de ascultare, dar degeaba, profa facea pe dura si ne spunea ca n-o intereseaza, jos si 3. Panica, panica, panica!!!

Mno, cam atat, observ ca a inceput sa-mi revina memoria si daca s-ar intampla asa nu ar mai avea blogul pagini pentru toate nazdravaniile facute. In caz ca nu ma cunoasteti, sunt eu, C.L.M.-ica, bloggerita aia cu buze sexi care detine 3 bloguri si mai sexi: www.clmblog.info, http://unghii-pictate.ro, http://accesoriifrumoase.blogspot.ro. Va astept cu pareri si cu farse(mai bune) ca eu sunt curioasa asa de fel.

One thought on “Guest-post – Farse la liceu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !