Guest-post – Eu si ECHIPA

Bună! Sunt Lucianna. De pe Momentul meu și Blog Event. Astăzi am să vă povestesc despre mine și munca în echipă!

Până nu demult, nu eram adepta acestui gen de proiecte. De echipă mă refer. Dar a trebuit să învăț să am încrede în cei din jur, să le câștig la rândul meu încrederea, și să împart frumos sarcinile.
A început în facultate, cu proiecte pentru Săptămâna Limbilor Străine, interpretare simultană sau pur și simplu teme de lucru în grup.
Acum fac parte dintr-o altă echipă. Cea de la Blog Event. Am fost găsită de Sorin, printr-un guest scris pe undeva, și invitată să mă alătur. Mi s-a părut foarte flatant faptul că cineva apreciază felul meu de a scrie destul cât să mă ia într-o echipă.
În grup m-am simțit bine venită din prima clipă, iar pe Kathy, una din colege, am cunoscut-o chiar a doua zi, la blog meet. Conflicte, din fericire nu au fost, și sper să nu apară. Bineînțeles, fiind nouă, mai făceam câte o boacănă ici colo, mai postam cum nu trebuia sau unde nu trebuia. Mi s-a atras atenția cu câte ceva. Și așa am învățat. Că i-am făcut lui Sorin capul calendar de întrebări este partea a doua. Răspunsul e mereu „Scrie ce vrei!” „Fă cum crezi!” sau „Vezi numai să nu uiți iar să aliniezi textul!!!” 😀 . Cu Kathy sunt deja prietenă, ba încă îmi împrumută cărți și îi sugerez filme.
De câteva zile, în echipă este Ciprian, care pare să se fie cu noi de când lumea. Sperăm să o aducem și pe Sedna. Cu ea se înțelege cam toată gașca, așa că ar fi frumos să o avem în echipă.
Voi cum vă descurcați la capitolul lucru în echipă, dragilor?

One thought on “Guest-post – Eu si ECHIPA

  1. Pingback: Leapșa guest-urilor « Momentul meu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !