Guest-post – Decalog de 1 aprilie

1 ApriLie. Ziua pacalelilor si a minciunelelor permise? Hai sa ne gandim , bineinteles folosindu-ne imaginatia la maxim, un fel de brainstorming, cam ce farse le-ati face prietenilor? Daca sunteti in impas va dau eu cateva sugestii:

1. Propune-ti-i persoanei respective daca are curaj sa se prefaca handicapat/a si duce-ti-va cu el/ea intr-o brutarie.. Apoi pe un ton de om cu capu’ sa intrebe daca mai au morcovi. La fel de natural sa explice ca vrea morcovi si tu sa pleci de langa el, fara ca vanzatoarea sa observe. „Nebunul” va cere apoi o ceapa, vanzatoarea ii va explica calma ca nu are si etc , dupa care asta se reface normal si ii spune Ma scuzati doamna, o sa va rog politicos sa imi dati o bucata de paine ,de grau integral. Ce pret de achizitie are? Tipa va ramane foarte uimita, si nebunul fara sa astepte vreun raspuns iese nonsalant din brutarie.

2. Farsa pentru patronii de magazine: pe un afis scrieti reduceri de 70% pentru primii 500 de clienti.

3. Daca utilizati maxi-taxiul , faceti semn ca vreti sa urcati pe urma va prefaceti ca va legati sireturile si plecati nonsalant.

4. Anuntati-va retragerea din lumea virtuala .:) Sa vedem cati vor reactiona?

5. Cum 1 aprilie pica luni, daca parintii nu au aflat inca rezultatele loto( exista un report cu o suma fabuloasa), da-ti-le un telefon foarte, foarte entuziasmat la miezul noptii( asta in caz ca sunteti prin oras , undeva) si spune-ti-le ca sunteti MARELE CASTIGATOR , dar ……ati pierdut biletul…


6. Spune-I tatalui tau ca din moment ce piata muncii are un exces de cerere de munca, si ca banii de portofel nu-ti ajung, ti-ai gasit un job ca model…..la videoCHAT.

7. Suna la diverse numere de telefon , inventeaza-ti un speech funny, moldovenesc, bine, eventual va interesati cine e persoana in cauza, daca are copii, etc., details, details din astea pentru a nu va face de ras ca nu cunoasteti interlocutorul. Puteti inventa un accident (fara victime, nu stii cum sta cu inima cel de la celalalt fir).

8. Pune-ti un prieten cu voce grava sa-ti sune parintii, sa se dea drept directorul scolii si sa-i anunte ca ai fost exmatriculat conform articolului x din regulamentul scolii/liceului/facultatii Y .

9. Spune-I surioarei/fratiorului ca a fost adoptat. :)….dintr-o familie de tigani albi (sau nu) 🙂

10. Lasa parintilor o scrisoare prin care iti anunti parintii ca ai fugit de acasa cu un tigan si explica-le ca ai luat aceasta decizie intrucat nu vor accepta relatia voastra.

 

THE END. POATE NU SUNT FOARTE INSPIRATE, insa eu as aplica unele din ele 🙂 Va puuuup, spor la pacalit!!!!

Ofelia Grajdieru

Comments

comments

One thought on “Guest-post – Decalog de 1 aprilie

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !