Guest-post – De ce sa cumperi online?

Salutare, sunt Robert, CEO la 40LEI.com, si astazi am sa vorbesc un pic despre cumparaturile online. Sau mai bine spus, de ce sa cumperi online?

Sunt cateva motive bune pentru care ar trebui ca toti mai multi dintre noi sa cumpere online. In ultimele statistici pe anul precedent a reiesit faptul ca din ce in ce mai mult romani fac shopping online. Se pare ca multa lume incepe sa aleaga sa-si faca cumparaturile online.

Un motiv simplu ar fi comoditatea. Cum multi petrec ore bune in fata computerului, poti accesa rapid un site de unde-ti poti alege unul sau mai multe produse pe placul tau.

Marea majoritate a celor ce vor sau au vrut sa cumpere online diverse produse s-au speriat de faptul ca „poate nu ajunge produsul la mine”, „poate produsul ce vine acasa nu este cel ales de mine”, „poate nu se potrivesc masurile” (cand este vorba de textile, incaltaminte etc.) sau tot felul de alte motive. Cumparaturile online au un avantaj destul de mare: returnarea produselor. Returnarea produselor se face, de regula, in timp de 30 de zile de la data primirii coletului. Si, indiferent de categoria produsului ales, returnarea produsului este dreptul cumparatorului.

In online exista o gama mult mai larga de produse decat in offline. Fiecare firma isi afiseaza toate produsele pe site, in timp ce in magazin nu sunt afisate toate produsele de pe stoc. Majoritatea comerciantilor ce vand produse online oferita diferite discount-uri substantiale, ceea ce in magazine se intampla, de obicei, doar la terminarea stocului.

Cumparaturile online nu ar trebui sa fie ocolite de catre clienti din simplul fapt ca „sunt online si nu am incredere”. Marea majoritate a produselor sunt de calitate, si niciodata nu veti regreta ca ati cumparat ceva.

Noi, ca site ce prezentam produsele firmelor deja cunoscute si sustinem shopping-ul online, am dori sa stim care ar fi termenii dupa care va ghidati cand faceti cumparaturi online, ce asteptari aveti de la un magazin online si ce va determina sa cumparati produse prin intermediul online-ului.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !